Bijeli T-shirt koji će osvojiti svaku garderobu

Bijeli T-shirt koji će
osvojiti svaku garderobu

Jednostavan, udoban i ležeran, bijeli T-shirt s natpisom je uvijek bio jedan od basic modela koji su uvijek dobrodošli i prisutni u svakom ormaru. S vremena na vrijeme, baš poput mnogih sličnih basic komada, omiljeni T-shirt ukrašen sitnim ili upečatljivim slovima vraća se na popis najpopularnijih trendova i it komada za kojim odjednom svi luduju. Kao odličan početak svake kombinacije, T-shirt ukrašen sitnim slovima odavno je prešao granice ležernih kombinacija.

Neovisno o sezoni u kojoj je nalazimo, bijeli T-shirt je jedan od ležernih klasika koji se zadržava unutar svake sezonske garderobe. Savršene modele za ovu sezonu pronašli smo u kolekciji bijelih T-shirtova Etsy brenda Santé.

SAVRŠENI BIJELI T-SHIRT ZA NOVU SEZONU

Bijeli T-shirt na natpisom se u posljednjih nekoliko sezona istaknuo kao najpopularnija varijanta omiljenog basic komada. Kako bi zadržao jednostavnost i svestranost koju nosi najjednostavniji i najsvestraniji model bijelog T-shirta, španjolski Etsy brend Sante na svoj je bijeli T-shirt dodao tek riječ ili dvije. Decentan detalj, koji ovaj T-shirt ističe u gomili, izvezen je u crnoj ili crvenoj boji i donosi savršenu količinu karaktera koja zadržava svu svestranost obične bijele majice kratkih rukava.

Objavu dijeli mila (@milastyle_de)

U trenutnoj ponudi, Etsy brend Santé nudi deset različitih ručno izvezenih natpisa. Dreamer, savage, the boss, hottie, King, Queen, bla bla bla, Fearless i Confident ove će jeseni biti ne samo savršeni dodatak omiljenom basic komadu kojemu će dati onaj cool faktor, već i svakoj jesenskoj garderobi u koju će unijeti suptilan prkos.

Predivne modele bijelog T-shirta s decentnim izvezenim natpisom možete pronaći i naručiti u službenom Etsy shopu, a mladi španjolski brend Santé, koji svojom jednostavnom, ali efektnom kolekcijom T-shirta već osvaja modni svijet, pratite na njihovoj službenoj stranici i na službenom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori