Znate li što su to transitions naočale?

Znate li što su to transitions naočale?

transitions naočale1

Sunce, kiša, boravak unutra, izlazak van i ponovni povratak jarkog sunca. U svako doba godine vrijeme donosi nepredvidljive i česte promjene koje uz ubrzani tempo traže brzu transformaciju naočala i prilagodbu novom okruženju. Kako bi bez obzira na vremenske uvjete, vaše naočale bile chic modni dodatak koji se prilagođava svakom okruženju, Transitions inteligentne naočale do vašeg oka propuštaju uvijek točnu količinu svjetlosti potrebnu za dobar i kvalitetan vid.

Kako funkcioniraju Transitions naočale?

transitions naočale

Inteligentne Transitions naočale automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima pa su savršeno prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95%, dok na otvorenom prostoru mogu dosegnuti stupanj zatamnjenja i do 80% (ovisno o temperaturi zraka i količini izloženosti UV zrakama). Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, ove naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju temperaturnim i svjetlosnim uvjetima te UV zrakama radi čega štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

Trendi lice inteligentnih naočala

transitions naočale0

Uz klasične modele, Transitions tehnologija ove sezone ukrasila je i modele inspirirane najnovijim trendovima. Flash to Mirror istaknuo se kao apsolutni su hit radi jedinstvenog i suptilno naglašenog zrcalnog efekta koji im daje poseban trendi izgled s kojim ne možete proći nezapaženo. Transitions Flash to Mirror naočale možete pronaći u tri različite fotoosjetljive boje: smeđa, siva i grafitno-zelena, koje su dostupne u šest kombinacija zrcalnih efekata: narančasti, zeleni, plavi, ljubičasti, bakreni i brončani.

Za njegovatelje klasičnog stila dostupne su i Transitions naočalne leće bez zrcalnog efekta. Sve pametne modele naočala s inovativnom Transitions tehnologijom možete pronaći na www.essilor.hr.

transitions naočale2

Učitati još
Zatvori