Omiljeni modeli espadrila s platformom

Omiljeni modeli espadrila s platformom

Ove sezone espadrile su se još jednom istaknule unutar modnog svijeta i novih trendova kao savršeni modni dodatak ljetnoj garderobi i svakoj ležernoj kombinaciji. Uz povratak poznatih modela zatvorenih espadrila i sandala s viskom punom potpeticom od jute, nova sezona donijela je i nove interpretacije tog ljetnog klasika. Nove espadrile, osim romantične jute, ukrasile su i različite boje, uzorci i teksture, dok je platno kao tradicionalni izbor materijala zamijenjen trendi baršunom i mekom kožom.

Uz ružičastu boju, gingham uzorak i baršun kao najistaknutije nove trendove u svijetu espadrila, platforma od jute istaknula se kao istovremeno jednostavan i trendi dodatak koji omiljenim modelima natikača, sandala i zatvorenih modela donosi nov, moderan izgled. Spoj različitih modela espadrila i istaknute platforme istovremeno donosi uvijek poželjnih nekoliko dodatnih centimetara, udobnost te suvremeni izgled romantičnoj juti.

Dovoljno udobne za cjelodnevno hodanje, ali istovremeno izbor dovoljno elegantan za ljetne večernje kombinacije, espadrile s platformom idealan su ljetni par cipela za gradsku vrevu i jedini koji ćete trebati ponijeti u kovčegu na godišnji odmor.

Kako omiljeni modeli espadrila izgledaju s povišenom platformom? U nastavku smo za vas izdvojili najbolje modele iz ponude omiljenih brendova.

KLASIČNE ESPADRILE S POVIŠENOM PLATFORMOM

NATIKAČE S ISTAKNUTOM PLATFORMOM OD JUTE

UDOBNE LJETNE SANDALE

SPOJ ŠARMANTNE JUTE I SPORTSKE SILUETE

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Karla, Net-a-porter, Pull & BearSoludos, Stradivarius, Topshop

Učitati još
Zatvori