Zdenka Kovačiček otvorila sinoćnju veliku ELFS reviju

Zdenka Kovačiček otvorila
sinoćnju veliku ELFS reviju

Wild Flower

Zdenka Kovačiček i Nipplepeople

Wild Flower je ime ženske i muške kolekcije za jesen/zimu 2017./18. koju je dizajnerski dvojac ELFS sinoć predstavio samostalnom revijom u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu, a sudeći po reakcijama više od 500 uzvanika, modna jesen i zima bit će pravi užitak uz njihove najnovije komade.

elfs-jesen-2017-2

Iznenađenje večeri bila je jedinstvena Zdenka Kovačiček koja je svojim retro hitom Frka iz 1984. godine započela zabavnu reviju u režiji ELFS-a. Hit koji je nastao davne 1984. godine sjajno je poslužio kao uvod u spektakl koji je uslijedio izlaskom manekenki i manekena koračanjem po pisti dugoj više od 60 metara. Za glazbenu pozadinu bio je zadužen sjajni elektro-pop sastav Nipplepeople, koji je izveo svoje najveće hitove poput Zaljubit ću se sutra te naravno, njihove obrade Zdenkine Frke.

elfs-jesen-2017-3

Upravo se taj njihov retro elektro-pop zvuk, sjajno nadopunjavao s kolekcijom koja također spaja dašak retra, prelaska iz 70-ih u 80-e godine, interpretiran na nov, način. Naziv kolekcije Wild Flower opravdali su romantični motivi poljskog cvijeća koji se u kolekciji provlače kao uzorci na tkaninama ili pak štikovi na ženskim puloverima.

elfs-jesen-2017-6

Kolekcija Wild Flower

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom. Osim elegantnih i ženstvenih haljina koje su zastupljene u svim dužinama, mogli smo vidjeti i sjajna odijela za nju i njega, luksuzne muške i ženske parke za zimske dane te kožne jakne.

elfs-jesen-2017-4

Na pisti su ekskluzivno predstavljene i atraktivne visoke čizme, sexy salonke i plišane sanadale na platformu koje su se nadopunjavale s plišanim torbicama čineći tako zaokruženu modnu priču. Na reviji je prikazano preko trideset modela, a rješenja koja su ELFSI ponudili za nadolazeću sezonu nesumnjivo će zaživjeti na našim ulicama. Make up je osmislila Iva Beričić za Balm Cosmetics, a za frizure je bio zaslužan Mario Vidaček.

elfs-jesen-2017-7

“Wild flower je jedna od naših najjednostavnijih kolekcija no, istodobno najkompletnija i najsofisticiranija do sad. Kao inspiracija nam je poslužilo poljsko cvijeće koje ima jednu posebnu nenametljivu ljepotu te predstavlja slobodu i drskost, a to je ono što smo htjeli prikazati ovom kolekcijom“, izjavio je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera poznatog dvojca.

elfs-jesen-2017-5

Modni tjedan Zdenke Kovačiček

Zdenka Kovačiček sa zadovoljstvom je prihvatila poziv dvojca ELFS za sudjelovanjem na reviji, a pred njom je posljednjih dana vrlo uspješan modni tjedan: “Poziv dragih ELFSA čiji modni stil jako volim, rado sam prihvatila, a s pripremama smo počeli već prije par mjeseci. Nedavno je uslijedio i poziv Karla Lagerfelda i sve se zapravo odlično poklopilo! Haljina koju sam sinoć nosila je uistinu prekrasna, a jako sam sretna što su ovi mladi dečki odabrali baš pjesmu Frka koja im je poslužila kao inspiracija za reviju. Velika je stvar kad se mlada generacija sjeti i sluša te naše stare pjesme, a ja se uvijek trudim ići u korak s vremenom zbog čega je i nastala ova nova verzija pjesme. Nikad nisam bila u ovakvoj gužvi i ludnici ali vjerojatno je to kozmička pravda – svemir se uvijek pobrine da sve sjedne na svoje mjesto i da se stvari poslože kako treba!“

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Među brojim obožavateljima koji su se sinoć okupili na Zagrebačkom velesajmu našla su se i poznata lica hrvatske društvene scene. Podršku domaćem modnom dvojcu dali su tako Jelena Rozga, Nikolina Pišek, Renata Sopek, Lejla Šehović, Ivana Mišerić, Ivana Delač Đolo, Luka Nižetić, Damir Kedžo, Igor Barberić te brojni drugi.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Revija dvojca ELFS ponovo je imala i humanitarnu notu. U suradnji s udrugom „RTL pomaže djeci” prikupljen je novac koji će sigurno razveseliti djecu i uljepšati im nadolazeće blagdansko doma godine. Ponovila se i suradnja s časopisom Cosmopolitan koji je nedavno predstavio i posebni prilog Cosmo Man s Ivanom Tandarićem na naslovnici.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević

Renata Sopek

Renata Sopek

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Ivana Delač Đolo

Ivana Delač Đolo

Igor Barberić

Igor Barberić

Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek

Viktor Drago

Viktor Drago

Foto: Saša Zinaja

Učitati još
Zatvori