Elegantne poslovne bluze

Poslovne kombinacije najčešće poistovjećujemo s vrlo elegantnim i odmjerenim modnim stilom, koji se prilagođava određenom dress codeu sredine u kojoj radimo. Kada je zbilja zadan nekim okvirima, postoje klasici kojih se najbolje držati kako bi postigli sofisticiranu i radnoj sredini prikladnu kombinaciju, a svakodnevno odijevanje učinili bitno lakšim. Žensko odijelo, pencil suknja i klasične košulje, samo su neki od spomenutih komada, kojima se kao vječni klasik s punim pravom pridružuje i ženska bluza.

Tražite li elegantnu poslovnu bluzu kojom ćete upotpuniti styling s pencil suknjom ili ravnim hlačama, za sve vaše nedoumice pobrinut će se poznati modni brendovi, koji su dio svojih kolekcija rezervirali za sve žene koje dobar dio svakodnevice provode na radnom mjestu i u stalnom su pokretu.

Modni trend koji se ove sezone dominantno veže uz bluze, detalj je popularno zvan ‘pussy bow’, koji čak i najklasičnijem kroju bluze daje na zanimljivosti i atraktivnosti. Uz njega, svi ostali komadi moći će biti najjednostavniji mogući, a detalj mašne uspješno će podići cijeli styling. Koji su sve modeli bluza popularni ove sezone, saznat ćete u nastavku.

Foto: Instagram

0