Popularni džemperi s natpisom u high street izdanju

Riječi i različite poruke oduvijek su se provlačile kroz odjevne komade. Od duhovitih natpisa i imena omiljenih bendova do transparentnih političkih natpisa koji su prenosili poruke jednakosti, riječi su postale jedan od omiljenih detalja na jednostavnim majicama kratkih rukava. T-shirt s natpisom postao je jedan od favorita unutar brojnih garderoba tijekom čitave godine.

Ipak, jesen i zima sve godine donose i toplije izdanje omiljenog komada. Džemperi s natpisom high end brendova poput Belle Freud i Alberte Ferretti čiji su džemperi osvojili ormare baš svih trendseterica postavili su novi neodoljivi trend.

DŽEMPERI S NATPISOM: ŠARMANTNI TREND S PORUKOM

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Primjereno hladnijima danima, trend s porukom se ispisao na udobnim i toplim džemperima. Džemperi Belle Freud nose reference na pop kulturu 60-ih. Fini kašmir s utkanim natpisima poput Je t’aime Jane, 1970, The Last Poets, Anita, Nico i Fairytale of New York osvojio je Alexu Chung, Kate Moss i mnoge druge. Nakon različitih modela s potpisom Belle Freud, džemperi Alberte Ferretti su osvojili trendseterice kombinacijom pastelnih boja i dana u tjednu ispisanih na velikim slovima.

Uskoro, džemeperi s natpisom postali su trend koji se, osim unutar ormara it djevojaka s zavidnim kolekcijama dizajnerskih komada, isticao na uličnoj modnoj pisti. High street moda je ovaj trend približila baš svakome. Popularni high street brendovi su unutar svojih kolekcija i ove jeseni ponudili nekoliko različitih i pristupačnih izdanja popularnih džempera koji će u vaš ormar i svaku jesensku kombinaciju unijeti jednaku dozu šarma.

Gdje pronaći high street izdanje omiljenih džempera? Za vas smo otkrili nekoliko odličnih modela.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango

0