30 prugastih džempera i 10 ideja kako ih nositi

30 prugastih džempera i 10
ideja kako ih nositi

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Toplo i meko pletivo zauzima ono najvažnije mjesto u svakom zimskom ormaru. Od elegantnih dolčevita do oversized kardigana nalik chic dekici, topli modeli od vune i ove su se zime istaknuli kao nezaobilazni dio svake zimske kolekcije i kombinacije. Ulogu svestranog pletenog klasika još jednom će odigrati modeli jednostavnih linija i neutralnih boja, dok će najupečatljivije modele ukrasiti jarke boje, nove siluete i trendi detalji.

Između onih najjednostavnijih modele i statement džempera smjestili su se oni najšarmantniji modeli koje i ove sezone krasi prugasti uzorak.

PRUGASTI DŽEMPERI SU NAJŠARMANTNIJI MODEL PLETIVA OVE SEZONE

Svake zime, prugasti džemperi se iznova vraćaju u naše ormare. Baš poput jednostavnog prugastog T-shirta kratkih ili dugih rukava, prugasti džemper donosi neodoljivu kombinaciju omiljenog modela pletiva i najsvestranijeg uzorka koja stvara bezbroj različitih kombinacija unutar svakog ormara.

Uz modele na kojima se izmjenjuju tamnoplave i bijele ili crne i bijele linije, nova sezona kao jedan od trendova istaknula je i džemper u razigranim šarenim prugastim uzorcima. I dok će oni klasični modeli u kombinaciji plave i bijele ili crne i bijele boje uvijek nositi dašak francuskog stila, šarenih prugasti džemperi ove sezone u naše ormare vraćaju retro estetiku sedamdesetih.

Istovremeno klasični i trendi, jednostavni i efektni, prugasti džemperi su komad koji u kombinaciji s najjednostavnijim favoritima sezone stvara neke od najšarmantnijih kombinacija.

Spoj omiljenog para traperica, prugastog džempera tamnoplave i bijele boje te crnih gležnjača stvorit će savršenu ležernu kombinaciju s dozom francuskog chica koju ćemo ove zime nositi od jutra do večeri. Kako bi naglasili šarm ove kombinacije inspirirane nonšalantnim stilom s pariških ulica, dodajte joj trendi beretku i potez crvenog ruža.

Najelegantnije izdanje, tanki prugasti džemper stvarat će u kombinaciji s poslovnim hlačama ili elegantnim odijelom u boji. Za večernji izlazak, najtanji prugasti džemperi spojit će se kožnom suknjom A kroja i čizmama iznad koljena.

Uz deset odličnih kombinacija s ulične modne piste koje donose ideje kako ove zime nositi prugaste džempera, u nastavku smo za vas izdvojili trideset high street modela prugastih džempera koje već možete pronaći u na policama dućana i u online shopovima vašim omiljenih brendova.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

NAJBOLJI MODELI IZ AKTUALNIH KOLEKCIJA

MANGO

prugasti-džemperi-mango-5

prugasti-džemperi-mango-1

prugasti-džemperi-mango-2

prugasti-džemperi-mango-3

prugasti-džemperi-mango-4

MASSIMO DUTTI

prugasti-džemperi-massimodutti

prugasti-džemperi-massimodutti-1

H&M

prugasti-džemperi-hm-3

prugasti-džemperi-hm-2

prugasti-džemperi-hm-1

ASOS

Levis Orange

Levis Orange

Warehouse

Warehouse

Asos

Asos

Carthartt WIP

Carthartt WIP

Moss Copenhagen

Moss Copenhagen

Warehouse

Warehouse

ZARA

prugasti-džemperi-zara-1

prugasti-džemperi-zara-2

GANNI

prugasti-džemperi-ganni

WEEKEND MAX MARA

prugasti-džemperi-weekendmaxmara-2

prugasti-džemperi-weekendmaxmara-1

TOPSHOP

prugasti-džemperi-topshop

BERSHKA

prugasti-džemperi-bershka-2

prugasti-džemperi-bershka-1

& OTHER STORIES

prugasti-džemperi-stories-3

prugasti-džemperi-stories-2

prugasti-džemperi-stories-1

prugasti-džemperi-stories
STRADIVARIUS

prugasti-džemperi-stradivarius-1

prugasti-džemperi-stradivarius-2

 

Učitati još
Zatvori