Très Chic: Ove dvodijelne vjenčanice osvojile su nas na prvi pogled
Très Chic: Ove dvodijelne vjenčanice osvojile su nas na prvi pogled

Très Chic: Ove dvodijelne vjenčanice
osvojile su nas na prvi pogled

Ako ste se ikad pitali što bi za vjenčanje odjenule šarmantne Francuskinje, vjerujte da bi to bilo nešto ženstveno, nepretenciozno, a opet izuzetno posebno.

Upravo su takve vjenčanice i svadbeni kompleti poznate francuske dizajnerice Laure de Sagazan, koja je jedno od najtraženijih imena u Francuskoj kad je riječ o vjenčanjima.

Francuska dizajnerica Laura de Sagazan izrađuje haljine za moderne mladenke no s naglašenim prizvukom nekih starih vremena. Dok su siluete pročišćene i dizajnirane da prate liniju tijela, materijali su prirodni, a detalji interesantni i izabrani s puno pažnje.

 

U modelima ove dizajnerice svaka mladenka izgleda zanosno i svečano no bez obzira na ljepotu haljine, u prvi plan dolazi mladenkin karakter, što je dizajnerici izuzetno bitno.

Očaravajuće, nonšalantno i profinjeno – tako bi u samo nekoliko riječi mogli opisati ovaj stil s potpisom Laura de Sagazan, u čijim se kolekcijama posebno ističu dvodijelne vjenčanice.

Dvodijelne vjenčanice odlična su ideja ako tražite nešto drugačije

Mladenke koje za vjenčanje žele odjenuti nešto zaista originalno i beskrajno profinjeno mogla bi oduševiti ideja o dvodijelnim vjenčanicama. Modeli iz kolekcija de Sagazan pokazuju nam kako se ta ideja može izvesti na brojne načine i uklopiti se u brojne stilove te laskati svakoj građi.

Možete birati između široke plisirane suknje, pencil suknje, minice, dugačke suknje s prorezom ili popularne suknje od svile koja se lagano širi pri dnu.

Mekana vesta ili strukturirani topić

Dvodijelne vjenčanice mogu se nositi u svako godišnje doba – za proljeće i ljeto rezervirani su nježni topići od čipke i topići s puf rukavima i golim leđima, a za jesen i zimu kardigani i pahuljasto nježne vestice koje su odličan izbor za mikro vjenčanja i ceremonije u vijećnici.

100 lica jedne ideje

Dvodijelne vjenčanice pružaju bezbroj mogućnosti, a jednom kad se odlučite za takav model, važno je pronaći onu koja najbolje pristaje vašoj građi.

Koji god kroj odabrali, poslušajte savjet slavne Laure de Sagazan i potrudite se da u vjenčanici – budete svoji.

Foto: Instagram (@lauredesagazan)

Učitati još
Zatvori