Stylish skandinavski brendovi u Martićevoj

Stylish skandinavski brendovi u Martićevoj

garderoba

Ana Ivančić

U Martićevoj 17 svoja vrata otvarila je Garderoba. Riječ je o konceptualnom dućanu koji u Zagreb dovodi skandinavsku modu čiji je sofisticirani minimalizam i multifunkcionalni stil – idealan izraz kreativnog odijevanja za rigorozno poslovno okruženje, ali i idealan odabir za individualizirani stil u raznim prigodama i trenucima opuštanja. Najveć i danski modni klasik – By Malene Birger, zatim Baum und Pferdgarten i Rodebjer neki su od brendova koji će zastupati  skandi-stil u Garderobi, dok ć e publika imati i ekskluzivnu priliku uživo vidjeti cjelovite kolekcije hrvatske dizajnerice Ivane Omazić.

garderoba

Naglasak je na estetici, kvalitetnim materijalima i funkcionalnom dizajnu namijenjenom ženama od adolescentske dobi. Dizajn Garderobe prenosi filozofiju slow-shoppinga, inovativanog modela kupnje kojeg vlasnica Ana Ivančić dovodi u Zagreb, kao vrsna poznavateljica i korisnica skandinavske mode te uspješna poslovna menadžerica. Okosnicu interijera showrooma, čiji dizajn potpisuju arhitekti iz studija Biro, čini dizajn tri atraktivne garderobe u formi svojevrsnih prostornih atrakcija koje afirmiraju ležerno isprobavanje kolekcija, potpomognuto namjenski dizajniranim namještajem od Grupe.

garderoba (4)

Garderoba je tako opremljena kombinacijom namještaja i rasvjete dizajniranih za projekt, postojećim komadima dizajniranih za Prostoriu (Monk) i lusterima Baluna, najnoviji proizvod za Grupa Products. Projektirano je komforno i prostrano okrilje garderobe u kojima žene mogu opušteno isprobavati odjeću, odvojene otmjenim zastorima, sa savjetom stilista na dohvat ruke. Pristupačnost i spontanost Garderobe prepoznaje se već i u samom vizualnom identitetu koji prenosi razigranu krivulju impresivnih zastora s garderoba, interpretirajući ujedno i mekano savijanje tkanine na suknjama i haljinama – dizajn iza kojeg stoji grafička dizajnerica, Lana Cavar,koja u svom portfoliju ima suradnju s modnim imenima poput Rei Kawakubo / Commes De Garçons, a trenutno radi na velikoj izložbi mode za njujoršku MoMA-u.

garderoba

Projekt Garderoba, sam je po sebi rijedak primjer investicije u dizajn interijera i namještaja, zahvaljujući kojem će ona zasigurno biti obilježena kao vrhunska autentična dizajnerska destinacija u Zagrebu.

garderoba

Garderoba tim

garderoba

garderoba

garderoba

garderoba

Učitati još
Zatvori