Dr. Martens čizme: stari favorit u novim kombinacijama

Dr. Martens čizme: stari favorit u
novim kombinacijama

Sedamdeset godina nakon što je osnovan britanski brend Dr.Martens, i ove zime iz svojih smo ormara izvukli svoj omiljeni par Dr. Martens čizama. Brend Dr.Martens osnovan je 1947. godine, a njegovo je ime uskoro postalo sinonim za jednostavne militarističke čizme s karakterom koje su kroz desetljeća osvajale generaciju za generacijom. Nekad omiljeni modni dodatak unutar alternativnih stilova odijevanja, čizme jednog od najpoznatijih britanski high street brendova popularno zvane Marte brzo su prešle granice subkultura koje su ih popularizirale i zakoračile u svijet ulične mode.

DR. MARTENS ČIZME U NEKIM NOVIM ZIMSKIM KOMBINACIJAMA

Objavu dijeli SOPHIE MAY (@sophiemay)

Urbani klasik kojeg smo navikli viđati u jednostavnim svakodnevnim kombinacijama s omiljenim basic modelima ili u spoju s komadima inspiriranim stilom onih subkultura koje su popularizirale ovaj kultni model čizama, sada je zakoračio u svijet nekih sasvim novih kombinacija. Popularne trendseterice u jednostavnim Martama pronašle su savršeni dodatak svojim zimskim kombinacijama. Dr. Martens čizme su se sasvim neočekivano spojile s najnovijim trendovima i dizajnerskim komadima i još jednom postale modni dodatak koji plijeni pažnju na uličnoj modnoj pisti.

Iako ćemo i danas Marte rado nositi u ležernim dnevnim kombinacijama s plavim trapericama, bijelim T-shirtom i oversized džemperom, svoj omiljeni model sada ćemo nerijetko spojiti s elegantnim kaputima, romantičnim haljinama ili čak klasičnim odijelom.

Objavu dijeli Olivia. (@oliviabynature)

U nastavku donosimo odlične ideje iz ormara popularnih trendseterica kako stare Dr. Martens čizme nositi u novim i neočekivanim kombinacijama inspiriranim najnovijim trendovima.

Objavu dijeli Olivia. (@oliviabynature)

Učitati još
Zatvori