Održana dodjela SAG nagrada

Održana dodjela SAG nagrada

Emma Stone

Emma Stone

Sinoć je u Hollywoodu održana još jedna dodjela filmskih i televizijskih nagrada – Screen Actor Guild Awards, koja je ponovno okupila svu silu celebrityja.

Julia Louis-Dreyfus osvojila je nagradu za najbolju glavnu žensku glumicu u TV seriji, komediji ‘Veep’, dok je William H. Macy osvojio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu u seriji ‘Shameless’. Najbolji postav TV serije proglašen je onaj serije ‘Orange is the New Black ‘. Viola Davis osvojila je nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Fences’, dok je najboljim sporednim glumcem proglašen Mahershala Ali za svoju ulogu u filmu ‘Moonlight’.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Najboljom glumicom u TV seriji ili TV filmu proglašena je Sarah Paulson i to za svoju ulogu u mini seriji ‘The People vs OJ Simpson: American Crime Story’, dok je Bryan Cranston osvojio nagradu za ulogu u filmu ‘All the Way’. Za najbolje dramske glumce proglašeni su John Lithgow i Claire Foy, a najbolji postav dramske TV serije proglašen je onaj ‘Stranger Things’. Najboljom glavnom glumicom proglašena je Emma Stone za svoju ulogu u ‘La La Land’, a najboljim glumcem proglašen je Denzel Washington za svoju ulogu u ‘Fences’.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Kao i obično, najveću pažnju plijenile su holivudske glumice na crvenom tepihu, koje su i za ovu dodjelu pripremile svoje najglamuroznija izdanja, pa u svakom slučaju nije nedostajalo ‘glam’ duha na ovoj dodjeli. U čemu su sve glumice posjetile dodjelu, provjerite u nastavku.

Sophia Bush

Sophia Bush

Amy Adams

Amy Adams

Michelle Dockery

Michelle Dockery

Natalie Portman

Natalie Portman

Claire Foy

Claire Foy

Emily Blunt

Emily Blunt

Foto: Guliver/Getty Images

Učitati još
Zatvori