Slavne Dior salonke u Mango verziji

Slavne Dior salonke u
Mango verziji

Kada neke cipele postanu planetarni hit, dogodi se da ih vrlo brzo imamo priliku vidjeti i u high street trgovinama. I to, naravno, u ponešto modificiranoj verziji, koja je za razliku od dizajnerskih modela pristupačna skoro svakom džepu.

Dior salonke

Otkako je dizajnerica Maria Grazia Chiuri prešla iz Valentina u Dior, odjednom su živnuli modni dodaci ove kultne pariške kuće. Naročito cipele, koje su počele uživati status bestsellera. Od Diora smo navikli da briljira i značajno profitira od svojih torbi, no po pitanju cipela već dugo mu se nije dogodio takav hit, kao što su J’adior salonke nastale pod kreativnom palicom Marie Grazie Chiuri.

Vjerujemo kako ste ovaj model, sa stiliziranom potpeticom i bijelom trakicom s logom koja drži nogu, već vidjeli na brojnim blogericama, koje su spremno zaigrale na kartu novog trenda.

J’adior salonke mnogo su više od prolaznog trenda, pa je na ideju originalnog modela koncipirana cijela J’adior kolekcija koja sada uključuje razne stilove; balerinke, srednje visoke i sasvim visoke pete. Kolekcija za jesen 2017. donosi novi materijal od Diora, i to baršun koji dominira chic salonkama.

Ovom kolekcijom nadahnut je bio i Mango, koji u svojoj ponudi za jesen 2017. ima dvije verzije popularnog J’adior modela. Mango se također odlučuje za baršun i u jednoj varijanti riječ je o sasvim crnoj salonki, a u drugoj o kombinaciji crvene i bijele. Dizajn u špic prati i prepoznatljiva kitten potpetica, visine 4,5 centimetra. Oba modela već su u prodaji, pronađite ih ovdje.

Mango14

Mango15

Mango16

Mango11

Mango12

Mango13

Foto: Mango, Instagram

Preporuka

Zatvori