Diesel kolekcija s X faktorom

Diesel-X-Capsule-look_3

Nakon prvog pogleda na ovosezonsku Diesel X kolekciju sasvim je jasno zašto su neke odjevne kombinacije toliko neprivlačne, a neke nas jednostavno toliko magnetski privlače. Inspirirana urbanom gradskom džunglom i užurbanim tempom života, Diesel X kolekcija osmišljena je s ciljem da se svim „modernim ratnicima“ ponudi „aktivna“ gradska uniforma.

Diesel-X-Capsule-look_5

Kolekcija Diesel X

Tehnološki napredni materijali otporni na vremenske uvjete (kiša, vjetar, snijeg), UV zaštita i inovativan antibakterijski premaz, samo su neki od razloga zašto druga zaredom X kolekcija nosi taj famozni X faktor. Reinterpretirani maskirni print motivi na muškim i ženskim prslucima i multifunkcionalnim parkama, reflektirajući detalji koji pridonose dodatnoj prepoznatljivosti u urbanoj gradskoj vrevi te zagasiti tonovi sive boje, koji jasno podsjećaju na gradski asfalt, ključni su detalji outfita.

Diesel-X-Capsule-look_5A

Prepoznatljive Diesel bikerske jakne i hlače za ovu prigodu više podsjećaju na denim komade, a sve kako bi se zadržao prepoznatljiv stil branda te dodatno naglasila funkcionalnost X odjevnih predmeta.

Diesel-X-Capsule-look_4

Diesel X kolekciju potražite u monobrand storeovima u Zagrebu (Tkalčićeva 1Masarykova 17), Splitu (Krešimirova IV-6) te Rijeci (Adamićeva 30).

Diesel X

0