Tri nova modela traperica iz Diesela

Diesel Babhila jeans

Babhila jeans

Bez obzira na modne trendove koji nezaustavljivom brzinom dolaze i prolaze, postoje neki odjevni klasici za koje će uvijek biti mjesta u našoj garderobi, bez obzira na silne novitete koji u nju stalno ulaze. A jedan takav odjevni klasik definitivno su traperice, bez kojih danas zapravo ni ne možemo zamisliti većinu svojih svakodnevnih stylinga. Dobar jeans nositi se može od jutra pa sve do večeri, a kombiniran na pravi način, on čak postaje dio formalnih lookova.

Kada kupujemo traperice, prvo na što ćemo obratiti pozornost svakako je njihov dizajn, a zatim se usmjeravamo na sami kroj modela, tražeći onaj koji će nam najbolje pristajati i u kojem ćemo se najbolje osjećati. Govoreći o trapericama, nemoguće je ne spomenuti Diesel, modni brend koji je već dugi niz godina poznat prvenstveno po vrhunskom jeansu, kvalitetnim materijalima i visokim performansama svakog svog modela traperica. Diesel redovito ide u korak s najnovijim trendovima, a mnoge od njih sam i diktira. Zato nas je razveselilo vidjeti da poznati brend već ima spremne modele za proljetnu sezonu. Diesel Preview ženska kolekcija za proljeće/ljeto 2018. predstavlja tri nova modela – BABHILA, NEEKHOL i NICLAH.

Diesel Babhila traperice

Babhila jeans

BABHILA je inspirirana klasičnim vintage denimom i prenosi autentičan, a opet svjež i moderan izgled zahvaljujući zanimljivim materijalima i tretmanima.Riječ je o svestranom i ženstvenom modelu za sve žene, idealnom za stvaranje upečatljivih stylinga. Za ljubiteljice super uskih traperica i tradicionalnog ravnog kroja, ovaj osvježen i bezvremenski stil neizostavan je model.

Diesel Babhila traperice 2

Babhila jeans

NEEKHOL je reinterpretacija klasičnog ravnog modela. Vintage  izgled 90-ih i autentični detalji ostavljaju cool dojam i brojne mogućnosti stiliziranja. Kako bi se sačuvao autentičan denim osjećaj, NEEKHOL karakterizira ravna nogavica, regularan struk i tvrdi traper koji nas vraća u modnu eru 90-ih. Za glamurozan vintage look, Diesel sugerira NEEKHOL traperice kombinirati uz visoke pete, a za opušten vintage stil uz tenisice. U skladu s današnjim „streetwear“ trendovima, NEEKHOL je model koji osvaja na prvu.

Diesel Neekhol traperice

Neekhol jeans

Diesel Neekhol traperice 2

Neekhol jeans

Široka ravna nogavica NICLAH modela alternativa je uskim modelima i „fashion forward“ dizajn koji mogu nositi sve žene. Za sofisticiran izgled Diesel predlaže kombinirati ove traperice s crop topom i visokim petama, a za opušteni izgled  kombinirati ga uz običnu majicu i čizme.

Diesel Niclah jeans

Niclah jeans

Nove modele potražite u svim Diesel trgovinama:

Zagreb (Masarykova 17, Tkalčićeva 1)

Split (Krešimirova 4-6)

Rijeka (Adamićeva 30)

Model Babhila

Model Babhila

Model Babhila

Model Babhila

Model Neekhol

Model Neekhol

Model Neekhol

Model Neekhol

Model Niclah

Model Niclah

Foto: PR

0