Nova kolekcija torbi s hrvatskim potpisom

diana viljevac8

Nakon što je iz njene debitantske kolekcije torbi izašla mala crna torba kakvu svaka žena mora imati u svom ormaru, hrvatska dizajnerica Diana Viljevac, poznata po svojim večernjim haljinama, proširila je svoje malo carstvo modnih dodataka i na još jednu sveobuhvatniju kolekciju torbica, koja sada dolazi u tri veličine.

Poput prvog modela, i ovi najnoviji su jednostavni i elegantni te izrađeni od najkvalitetnije kože. Nova kolekcija torbi prati pret-a-porter kolekciju koja će svjetlo dana ugledati ovog ožujka, a paleta boja koje su zastupljene na torbama varira od bezvremenske smeđe na kroko uzorku pa sve do trendi pastelnih tonova ružičaste, ljubičaste i zelene boje.

diana viljevac7

Torbe se mogu naručiti i u bojama koje nisu predstavljene u službenoj kampanji, stoga svaka torba može biti još više personalizirana i unikatna. “U najnovijoj proljetnoj kolekciji torbi napravili smo malenu preinaku u dizajnu čime je torba zadržala svoj jedinstveni izgled u kojem je vidljiv potpis brenda. Svaka torba je načinjena od najfinije kože, kvalitetnih metala te je zadržala svoj multifunkcionalni karakter. Naime, svakoj torbi moguće je skinuti lanac i time je prilagoditi večernjem stylingu“, otkrila je dizajnerica Diana Viljevac, čije se torbe mogu nabaviti u njenom showroomu u Šenoinoj 11.

diana viljevac6

diana viljevac5

diana viljevac

diana viljevac2

diana viljevac4

0