Nakit za Valentinovo u Lei Lou trgovinama

Nakit za Valentinovo u Lei Lou trgovinama

Diamanti Per Tutti nakit, Lei Lou trgovine

Jeste li znali da svake godine djevojke i žene širom svijeta na Valentinovo zajedno dobiju oko 50 milijuna ruža? I da u Veronu, rodni grad Romea i Julije, svake godine pristigne oko tisuću ljubavnih pisama za Juliju, a u Americi, zanimljivo, čak 15 posto čestitaka za Valentinovo djevojke pošalju same sebi?

Bliži nam se Valentinovo i, dok se to uglavnom smatra najromantičnijim danom u godini, dani i tjedni koji mu prethode su vrijeme kada muškarci širom svijeta kreću u potragu za savršenim poklonom, vrlo često komadom nakita, budući da je to oduvijek bio simbol ljubavi i poštovanja.

Diamanti Per Tutti nakit, Lei Lou trgovine 2

No, srećom, više ne moraju tražiti tako dugo i tako predano, jer se najblistaviji darovi nalaze na poznatim adresama, u Lei Lou trgovinama, u Zagrebu u Frankopanskoj 6 i u Marmontovoj 2 u Splitu. Govorimo, naravno, o dijamantnom nakitu brenda ‘Diamanti Per Tutti’, zahvaljujući kojem je, zbog sjajne izrade i niske cijene, ovo drago kamenje postalo pristupačno svima, a u mjesecu ljubavi povoljnije je no ikad, pa tako komade ovog svjetski poznatog belgijskog brenda cijelu veljaču možete kupiti s popustom od 20 posto.

Diamanti Per Tutti nakit, Lei Lou trgovine 3

U galeriji u nastavku donosimo birane ‘Diamanti Per Tutti’ komade koje biste mogli pokloniti nekome ili u konačnici samima sebi, i to u trgovinama dizajnerice Aleksandre Dojčinović:

Učitati još
Zatvori