Daisy Ridley je nova modna zvijezda Hollywooda

Novi nastavak filma Star Wars, ‘The Force Awakens’, ovog si je prosinca osigurao svjetsku dominaciju. Poznati mediji ne prestaju brujati o rekordnim zaradama koje je ovaj blockbuster postigao (globalna zarada od 1 milijarde dolara) u samo 12 dana prikazivanja, a oči modnih medija uglavnom su uperene u njegovu glavnu glumicu, mladu Britanku Daisy Ridley, koja je gotovo preko noći postala zvijezda.

Premiere Of Walt Disney Pictures And Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" - Arrivals

Daisy Ridley u custom-made Chloe haljini

Daisy Ridley, koja u filmu tumači glavnu ulogu Rey, izabrana je zahvaljujući redatelju J.J. Abramsu, koji je isprobao prokušani recept Georgea Lucasa kod prvog Star Wars filma iz 1977. i na castingu odabrao relativno nepoznatu glumicu čija će uloga nositi film. S obzirom na tek nekoliko pojavljivanja u britanskim televizijskim serijama i činjenicu da u vrijeme castinga nije imala ni vlastitu IMDb stranicu, Ridley se činila kao odličan izbor.

Daisy Ridley

Daisy Ridley u Dior odijelu

Kao javnosti nepoznato ime u ulozi života, Daisy je u promo turneju filma krenula sa stilom, znajući da će sva pozornost svjetskih, a naročito modnih medija biti usmjerena upravo na nju. Uz pomoć renomirane stilistice Petre Flannery, čije su klijentice Emma Stone i Zoe Saldana, Ridley je koncipirala garderobu u kojoj se našlo mjesta za custom-made kreacije kuće Chloe, najnovije komade iz Diora i haute couture haljine dizajnera Giambattiste Vallija. Svoje britanske korijene Ridley je promovirala noseći u čak nekoliko navrata dizajn otočke kreatorice i sada već svjetske modne sile Mary Katrantzou.

<> on December 27, 2015 in Shanghai, China.

Daisy Ridley u Jason Wu toaleti

Iako se u filmu ‘Star Wars: The Force Awakens’ pojavljuje i holivudska ljubimica Lupita Nyong’o, čiji su modni izbori praćeni s ogromnom pozornosti kritike i publike prošle godine u vrijeme oskarovske trke, ovog puta na crvenim tepisima premijera filma prava je zvijezda bila upravo Daisy. Film koji joj je osigurao svjetsku popularnost i prepoznatljivost prigrlio ju je i u novom nastavku, a dok čekamo njegov dolazak na kino platna u 2017., pomno ćemo pratiti modne izlete Daisy Ridley, nove modne zvijezde u Hollywoodu.

"Star Wars: The Force Awakens" Red Carpet Fan Event In Japan

Daisy Ridley u dizajnu Mary Katrantzou

Foto: Guliver/Getty Images

0