Kako ovog proljeća nositi cvjetni print na nov način?

@tanyataylor

@tanyataylor

Cvjetni uzorak klasik je proljetne i ljetne garderobe koji se svake godine iznova vraća u naše ormare. Iako prva reakcija koju izazivaju novi cvjetni komadi unutar proljetnih kolekcija podsjeća na sarkastičnu reakciju urednice Mirande Priestley u filmu Vrag nosi Pradu, nova sezona cvjetnom uzorku doista donosi neka nova lice i stavlja ga unutar manje očekivanih kombinacija. Osim jednostavnih i prozračnih cvjetnih haljina koje se za proljetnih i ljetnih dana nameću kao siguran, ženstven i uvijek primjeren komad s kojim ne možemo pogriješiti, spoj floralnih motiva s drugim istaknutim trendovima sezone vraća svježinu i razigranost u svakom ormaru znani cvjetni uzorak.

@yaelsteren

@yaelsteren

Kako ove sezone nositi cvjetni uzorak ako želite naglasiti njegov romantičan karakter, s čime ga kombinirati kako bi stvorili manje predvidljiv outfit i unutar kojih ga kombinacija nositi za poslovne ili posebne prilike?

NOVA CVJETNA HALJINA

Megan Ellaby

@meganellaby

Poput crne i bijele boje, jagoda i čokolade i mlijeka i keksa, proljetna haljina i cvjetni uzorak svršen su spoj koji se s početkom proljeća s razlogom uvijek iznova vraća na police dućana i u naše ormare. Od jednostavnih dnevnih haljina i haljina A kroja do lepršavih, poluprozirnih i boemskih dugih kreacija, od raskošnog cvjetnog uzorka do cvjetnih motiva svedenih na gotovo grafičke oblike, cvjetna haljina klasik je prilagodljiv svakom ormaru i svakoj prilici. Ipak, nova sezona, uz poznate i omiljene modele, ponudila je i neka nove siluete.

Kako bi svojoj kolekciji cvjetnih haljina dodali nešto novo, cvjetni uzorak spojite s, ove sezone jednako popularnim, volanima i naglasite njegov romantičan karakter ili pronađite patchwork model kako bi spojem različitih cvjetnih uzoraka unutar iste palete jednim komadom stvorili eklektičnu kombinaciju i neočekivani look.

@9to5chic

@9to5chic

CVJETNI CROP TOP U NEOČEKIVANIM SPOJEVIMA

@alicezielasko

@alicezielasko

Crop top jedan je od komada rezerviranih za tople proljetne i ljetne dane. Iako cvjetni crop top i traperice uvijek stvaraju savršene jednostavne i ležerne kombinacije, u novoj će sezoni cvjetni crop top u neobičnom spoju s komadima inspiriranim sportskom odjećom dobiti novo, zanimljivo i još ležernije lice. Osim sportskim komada, suknje visokog sturka, u jednostavnim uzorcima poput nezaobilaznih pruga i trendi ginghama i ukrašene volanima, osim zanimljive siluete, stvarat će skladan spoj unutar igre različitih uzoraka.

@collagevintage

@collagevintage

HLAČE S CVJETNIM MOTIVIMA

@vanjaam

@vanjaam

Lepršave haljine i raskošne bluze očekivani su komadi koje će nerijetko krasiti cvjetni uzorak. Iako se, kada govorimo o hlačama, najčešće zadržavamo unutar jednostavnih krojeva i neutralne palete boja, proljeće i ljeto savršeno su vrijeme za zaokret. Ove sezone hlače ukrasite cvjetnim motivima, a ostatak kombinacije zadržite unutar jednostavne neutralne palete. Inspirirajte se sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i odaberite široke hlače vibrantnog cvjetnog uzorka ili posegnite manje upečatljivom alternativom u hlačama koje krasi tek poneki cvjetni motiv.

London-str-RF17-4182

CIJELI OUTFIT U CVJETNOM UZORKU

@oubarcelona

@oubarcelona

Osim već spomenute proljetne haljine, za sve ljubitelje hlača jednako jednostavan i rascvjetan odabir ove sezone donose cvjetni kombinezon ili odijelo u neočekivanom cvjetnom uzorku. Iako oba odabira stvaraju vrlo upečatljive kombinacije, u našu proljetnu garderobu iza razigranog lica cvjetnog uzroka istovremeno unose jednostavnost i ležernu svestranost koja će se u nekoliko trenutaka iz dnevnog lako transformirati u elegantan večernji outfit.

@meganellaby

@meganellaby

CVJETNI UZORAK ZA POSLOVNE I POSEBNE PRIGODE

@candela_________

@candela_________

Cvjetni uzorak čest je odabir za ležerne, svakodnevne kombinacije. Ipak, u spoju s omiljenim basic komadima u neutralnim bojama, cvjetni će se uzorak lako uklopiti u svaku poslovnu garderobu. Za posebne i svečane prilike poput onih koje donosi sezona vjenčanja kojoj se približavamo, kako bi izbjegli prenapadan izgled i preupečatljiv cvjetni uzorak u vibrantnim bojama, birajte nježne pastelne tonove posute cvjetnim motivima, a cijelu kombinaciju zaokružite s pletenicom, nježnim ružem i mini torbom.

@blaireadiebee

@blaireadiebee

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Imax Tree

0