60 modela u crvenoj boji

60 modela u crvenoj boji

Sve što vas je ikad zanimalo o crvenoj boji, kada se pojavila, što je u kojem dobu predstavljala i značila te kako ju u današnje vrijeme kombinirati, vrlo vjerojatno ćete doznati ove sezone. Crvena se nameće kao vladarica među bojama u novoj sezoni, a mnogi su to dočekali s oduševljenjem. Moćna je i strastvena te, složit ćete se, niti jedan styling za hladnije dane s njome neće biti dosadan. Isto tako, uspješno ćete ju uklopiti u postojeći sastav vlastite garderobe te će u jesensko-zimskoj sezoni činiti idealnu kombinaciju sa svim onim zagasitim komadima koje već posjedujete. Od modnih pista do gradskih ulica, nije trebalo dugo proći da zaživi u lookovima poznatih trendseterica.

Crveni modeli

Mi smo odlučili istražiti gdje već sad možete kupiti crvene komade za novu sezonu. Potraga za crvenim modelima zapravo vam neće biti nimalo teška, jer ona je posvuda, a naročito vlada high street ponudom. H&M, Mango, Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka i Uterque, brendovi su u čije smo kolekcije zavirili i pronašli najpoželjnije crvene komade. Od kaputa i balonera, preko bluza i hlača za posao pa sve do modnih dodataka koji djeluju dojmljivo kada su izvedeni upravo u crvenoj boji. Osim toga, kada joj se pridoda neka zanimljiva tekstura poput krzna, vinyla ili brušene kože, budite sigurni da ćete imati statement odjevni komad koji će vam u modnom smislu obilježiti sezonu.

H&M

hmprod (4)

hmprod (2) hmprod (5) hmprod (6) hmprod (7) hmprod (8) hmprod (9) hmprod (10) hmprod (11) hmprod (12) hmprod (13) hmprod (14) hmprod (15) hmprod (16)

Uterque

Uterque

Uterque2

Uterque3

Uterque4

Uterque5

Uterque6

uterque7

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti3

Massimo Dutti4

Massimo Dutti5

Massimo Dutti6

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius2

Stradivarius4

Stradivarius5

Stradivarius6

Stradivarius7

BERSHKA

Bershka2

Bershka3

Bershka4

Bershka5

Bershka6

Bershka7

Bershka8

MANGO

Mango

Mango2

Mango3

Mango4

Mango5

Mango6

Mango8

Mango9

Mango10

Mango11

ZARA

Zara1

Zara2

Zara3

Zara5

zara7

zara9

zara8

Učitati još
Zatvori