Sve što ovih dana viđamo su crvene kombinacije

Sve što ovih dana viđamo su
crvene kombinacije

Milano str RS18 4242

Jesen je došla i u našim ormarima mjesta napravila za najpoželjniju među bojama ove sezone – crvenu. Od blijedih tonova crvene, preko onih jarkih, pa sve do dubokih u znaku boje vina, bez sumnje svjedočimo modnom trendu koji je nastao oko jedne, rekli bismo, sasvim uobičajene boje. No, crvena je u jesensku garderobu ove sezone unijela neki novi optimizam, novu energiju i, čini se, svježinu koja ormarima u ovo doba godine općenito nedostaje. Hladnije dane navikli smo provoditi u zagasitim i tamnim komadima odjeće, te se na taj način ne isticati previše iz mase, pa je veliki revival crvene možda najbolji način za učiniti svoj jesenski (ali i zimski) stil bitno uzbudljivijim.

Crvene kombinacije

Crvene kombinacije na gradskim ulicama

Isprva smo suptilno počeli viđati crvene torbice, zatim su se pojavili crveni puloveri, a pažnju su kao komad za sebe nedavno plijenile i crvene čizme – gležnjače i one sasvim visoke. No, priča s ‘crvenim trendom’ nije stala samo na pojedinačnim komadima, pa su trend za sebe postali i total lookovi u crvenoj boji. S njime su riskirale, ali i uspjele brojne posjetiteljice nedavno završenih tjedana mode, koje su među upečatljivijim kombinacijama ponijele upravo one u kojima je crvena boja dominirala od glave do pete.

info@imaxtree.com

Crvena pulover haljina s visokim crvenim čizmama, crveno pletivo s crvenim baršunastim ili hlačama od vinyla, samo su neki od prijedloga kako zaigrati na kartu ovog trenda, koji je svakako jedan od odvažnijih. No, definitivno i jedan od ženstvenijih, pa je samo pogled na trendseterice koje tako skladno nose crvenu boju dovoljan za zaljubiti se i nagovoriti na nošenje ovakvih kombinacija za zagrijati hladnije dane. Dašak super inspiracije za crvene kombinacije pronađite u nastavku.

info@imaxtree.com

Milano str RS18 5833

Milano str RS18 6676

Milano str RS18 1919

Paris str RS18 8865

Milano str RS18 6897

Paris str RS18 6107

Paris str RS18 2599

Paris str RS18 4030

Milano str RS18 6922

Paris str V RS18 0479

Paris str RS18 8695

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori