Okupili smo sve crvene cipele iz high street kolekcija

Okupili smo sve crvene cipele iz
high street kolekcija

Na samom početku jeseni, crvena boja istaknula se kao nova it boja sezone. Iako smo već prošle jeseni i zime uživali u brojnim crvenim komadima koji su ispunili kolekcije luksuznih modnih kuća i pristupačnih high street brendova, ovogodišnje jesenske i zimske kolekciju su stavile fokus na crvenu boju i raskoš njezinih tonova pretvorile u jedan od najpopularnijih trendova sezone.

Od odijela i kaputa do pletiva i modnih dodataka, crvena boja je unijela neodoljivi spoj klasike, trendova i neporecivog šarma. Na uličnoj modnoj pisti istaknule su se i kombinacije u potpunosti obojene crvenom bojom. Unutar njih, ali i drugih dnevnih i večernjih kombinacija pažnju plijene crvene cipele.

CRVENE CIPELE: NEODOLJIVI MODERNI KLASIK

Crvene cipele oduvijek su bile jedna od omiljenih alternativa najpopularnijim modelima u crnoj boji. Uz jednaku dozu elegancije i svestranosti unutar svake garderobe, kombinacija omiljenih modela cipela i crvene boje pretvorila se u upečatljivi moderni klasik. Tonovi crvene boje koji započinju s prepoznatljivom jarkom nijansom s narančastim podtonovima i završavaju u zagasitim bordo nijansama ponudili su savršen odgovor na ležerne i formalne, dnevne i večernje kombinacije.

Jednaku raznolikost crvene cipele donose u brojnim modelima koji se nalaze na policama naših omiljenih brendova. Uz trendi modele čizama u nijansama crvene, high street brendovi su ove jeseni i zime ponudili brojne modele crvenih cipela u njihovom najelegantnijem izdanju, s istaknutom visokom potpeticom. Od klasičnih salonki s elegantnom tankom potpeticom do savršenih dnevnih modela s udobnijom, praktičnijom i nekoliko centimetara nižom block potpeticom, nova sezona ponudila je raskoš crvenih modela među kojima će baš svatko pronaći onaj savršeni model za svoju jesensku i zimsku garderobu. Najhrabriji će i za najhladnijih dana kombinacije za posebne prilike začiniti s crvenim sandalama, dok će kitten potpetica ostati rezervirana za ljubitelje klasike s daškom trendova.

Kako ove sezone začiniti i istaknuti baš svaki look? Nekoliko odličnih odgovora na pitanje u obliku crvenih cipela za vas smo pronašli unutar aktualnih kolekcija high street brendova.

Crvene cipele Bershka

Bershka

Crvene cipele Bershka

Bershka

Crvene cipele Bershka

Bershka

Crvene cipele Bershka

Bershka

Crvene cipele Bershka

Bershka

Crvene cipele H&M

H&M

Crvene cipele H&M

H&M

Crvene cipele H&M

H&M

Crvene cipele H&M

H&M

Crvene cipele Mango

Mango

Crvene cipele Massimo Dutti

Massimo Dutti

Crvene cipele Reserved

Reserved

Crvene cipele Public Desire

Public Desire (Asos)

Crvene cipele Stradivarius

Stradivarius

Crvene cipele Topshop

Topshop

Crvene cipele Topshop

Topshop

Crvene cipele Zara

Zara

Crvene cipele Zara

Zara

Crvene cipele Zara

Zara

Crvene cipele Zara

Zara

Crvene cipele Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Topshop, Zara, Weekend Max Mara

Učitati još
Zatvori