Crvena i roza: kombinacija koju svi sada nose

Crvena i roza: kombinacija
koju svi sada nose

Otkako su se utjecaji eklektičnih 80-ih počeli ponovno provlačiti modnom scenom, na površinu su se vratili svi trendovi iz te dekade. Primjerice, trend color-blockinga, često povezivan s disko glazbom u 80-ima. Ono što se još donedavno moglo smatrati pretjeranim (ako ne i modnim prekršajem), sada postaje poželjno, pa tako i suprotstavljanje udarnih boja koje odjednom čine jednu i jedinstvenu kombinaciju. A u slučaju ove sezone, to su definitivno roza i crvena, trendsetericama omiljena kombinacija boja.

Crvena i roza – hit spoj ove sezone

Neki ovu kombinaciju crvene i roza boje favoriziraju već neko vrijeme, pa će na ovaj ‘novi’ trend spremno odmahnuti rukom, no činjenica je da lookove koji u jedno spajaju crvenu i ružičastu posljednjih mjeseci sve češće viđamo. Ako je suditi po kombinacijama koje smo već spazili, ovaj mali trend zapravo izgleda odlično i na gradske ulice donosi nevjerojatno svježinu.

Crveno-roza kombinacija može vam poslužiti kao odgovor na trenutno inzistiranje na šećerno slatkim tonovima roza boje, a s njome možete na svoj način zaigrati i na kartu vrućeg jesenskog trenda koji predviđa apsolutnu dominaciju crvene boje. U svakom slučaju, vaša kombinacija može biti iznenađujuća, osvježavajuća, ženstvena i zavodljiva, pa čak i edgy. Osim toga, sami možete kontrolirati koje boje spajate.

Uz jarko crvenu i jarko ružičastu, postoji niz nijansi i varijacija na temu. Počnite se poigravati trendom na suptilan način – puderasto roza i boja vina za početak će biti nježna, a efektna kombinacija ove dvije vruće boje. Još prijedloga pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori