It komad: mala crvena haljina

Crvena boja nosi različita značenja i reprezentira sve od sreće i bogatstva do strasti i opasnosti, a u svakoj svojoj nijansi ostavlja snažan vizualni dojam. U modnom svijetu crvena je uvijek prisutna istovremeno vrlo klasična boja i boja koja najjednostavnije komade pretvara u statement kreacije. Moćna i uzbudljiva, nakon hladne sezone u kojoj je vladala unutar bogatih, tamnijih tonova, crvena se ovog proljeća i ljeta u ormare vraća u jarkoj nijansi i unutar razigranih cvjetnih uzoraka.

Komad koji je crvena boja u potpunosti osvojila je u mnogim ormarima omiljena proljetna i ljetna haljina. Svestrana i razigrana, haljina je savršeni dio svake garderobe za kojom je lako posegnuti za toplih dana kako bi samo u nekoliko trenutaka, uz minimalno truda stvorili upečatljivi i sređeni look. Unutar novih trendova i novih kolekcija poznatih dizajnera i high street brendova, osim trendi košulja haljine, ove su se sezone istaknuli modeli u jarkoj crvenoj boji.

Od jednostavnih silueta dnevnih haljina i modela ukrašenih cvjetnim uzorkom, trendi detaljima poput nezaobilaznih volana, statement rukava i slatkih točkica do elegantnih krojeva idealanih za svečane ili večernje prilike, crvena haljina proljetnu i ljetnu sezonu osvojila je na njezinom samom početku. Osim što je njezina svestranost pretvara u komad primjeren za svaku priliku, crvena haljina laka je za kombiniranje s neutralnim i zemljanim bojama, basic komadima, proljetnim klasicima, traperom i svim tonovima trenutno svima omiljene roza boje.

Police omiljenih high street dućana ispunjene su crvenim haljinama u svim modelima koje možete poželjeti, a izbor naših omiljenih vam donosimo u nastavku.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

MANGO

 

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

NEED SUPPLY CO.

Toit Volant (Need Supply Co.)

Toit Volant (Need Supply Co.)

SEZANE

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

TOPSHOP

Topshop

Topshop

topshop2

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

UTERQUE

Uterque

Uterque

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, H&M, Mango, Need Supply Co., Sezane, Topshop, Uterque

0