Sad je već jasno da će crvena biti boja jeseni

Sad je već jasno da će crvena
biti boja jeseni

Crvena boja jesen/zima 2017./2018.

Paris Street Style

U različito vrijeme i unutar različitih kultura crvena boja nosila je različita značenja. Od utjelovljenja dobrog, grešnog i luksuznog do boje iz aristokratskih garderoba, crvena boja svoje je mjesto pronašla kao dio kulture, umjetnosti i modnog svijeta. Moćna i uzbudljiva s jakim vizualnim dojmom, crvena je kroz modnu povijest i najjednostavniju odjeću pretvarala u statement komade.

Crvena boja jesen/zima 2017./2018.

Max Mara

CRVENA KAO IT BOJA OD KOJE SE NEĆEMO ODVAJATI OVE JESENI

Nakon početka ponovne vladavine crvene modnim i uličnim pistama prošle jeseni i zime, ljeto je kroz crvenu haljinu kao jedan od it komada tople sezone zadržalo tu istovremeno klasičnu i efektnu boju unutar modnih trendova i naših ormara. U posljednjih nekoliko sezona crvena boja vladala iz sjene. Sada, jesen i zima donose joj ulogu it boje sezone i stavljaju ju u centra modnih trendova.

Modni dizajneri u predstavljenim kolekcijama za jesen/zimu 2017./2018. ponudili su modnu studiju crvene boje. Kroz njezine bogate nijanse koje započinju jarkom crveno-narančastom bojom i zalaze u raskošne i duboke zagasite tonove u kojima se tamnocrvena miješa s ljubičastim podtonovima, nova sezona iskoristila je raskoš crvene kako bi naglasila i istaknula svaki komad.

KOMADI S KARAKTEROM UVIJEK SU U CRVENOJ BOJI

Dok spojene zajedno stvaraju monokromni statement look, nijanse crvene jednako skladne kombinacija stvarale su s omiljenim neutralnim bojama i bojama dragulja koje se u naše ormare vraćaju svake hladne sezone. Upečatljivi look unutar kolekcija poznatih modnih kuća stvarala je kombinacija crvene i ružičaste boje. Istovremeno sofisticirana i eklektična, kombinacija crvene i ružičaste osvojit će najhrabrije ormare.

Crvena boja jesen/zima 2017./2018.

Fendi

Osim sklada koji unosi u kombinaciju s najrazličitijim bojama, crvena boja jednaku svestranost pokazala je u spoju s različitim materijalima. Od prozračnog šifona, raskošne čipke i mekog pletiva do sjajnog satena i vinyla, crvena boja naglasila je teksturu i karakter svakog od materijala i stvorila upečatljive komade neodoljivog izgleda.

Dok je uz pomoć raskošnih materijala i u spoju s jednako bogatim bojama dragulja i ružičastom stvorila statement komade, crvena boja u novoj je sezoni obojila i omiljene jesenske i zimske klasike. Zadržavajući njihovu jednostavnost i svestranost, crvena boja suptilno ih je istaknula unutar zimske garderobe. Džemper, košulja ili midi suknja u spoju s crvenom će ove sezone promijeniti koncept klasičnih komada i ponuditi neke nove, istovremeno upečatljive, jednostavne i svestrane klasike.

Crvena boja jesen/zima 2017./2018.

Victoria Beckham

Crvena je poslužila i kao savršeni koloristički izbor za modnu igru koja je nijanse crvene spojila s različitim teksturama i siluetama. Kombinacija zagasito crvene, pletiva i jednostavnog kroja omiljene dolčevita stvorit će elegantan dnevni komad savršen za ležerne i poslovne kombinacije. S druge strane šifon, volani i jarka crvena boja bit će kombinacija iza romantičnih komada s dozom sofisticiranog seksipila.

Nadolazeća jesen i zima vratit će crvenu boju u naše ormare u njezinom najraskošnijem izdanju. Kako bi se na vrijeme pripremili za novu sezonu, nekoliko komada koje krasi crvena možete pronaći unutar kolekcija koje se već nalaze na policama dućana i na velikom ljetnom sezonskom sniženju.

Crvena boja jesen/zima 2017./2018.

Valentino

Foto: ImaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori