Mladi dizajneri predstavili kolekcije na Cro A Porteru

Mladi dizajneri predstavili
kolekcije na Cro A Porteru

intro

Sinoć je u 35. paviljonu Zagrebačkog velesajma započelo još jedno izdanje domaćeg tjedna mode Cro A Porter, u sklopu kojeg su se prve večeri publici predstavili mladi hrvatski dizajneri sa svojim najnovijim kolekcijama.

Niz takozvanu beskonačnu pistu, uz koju su svi dobili mjesto u prvome redu, nizale su se odjevne sugestije urbanog brenda CHYPKA, kojeg čine Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, brenda Fashion Disorder by Manuela Lovrenčić, dizajnera muške mode Anthonyja Avangarda, modnog brenda an-estetic koji je u svojoj unisex kolekciji izveo dekonstrukciju pletiva, pobjednice Incubatora Mirjane Klepić (Jamoi), Mandvala i Katarine Džale.

Modnoj večeri podršku su dala mnoga poznata lica, a revije su pratili Nataša Janjić, Luka Nižetić, Miran Kurspahić, Doris Pinčić Rogoznica, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Nikolina Pišek, Sonja Lamut i mnogi drugi. Nakon sinoćnjeg otvara, Cro A Porter seli u Klovićeve dvore, gdje će se održati 20. i 21. travnja, a za kraj je ostavljen 29. travnja, kada će finale događanja biti održano u HNK u Zagrebu.

Sonja Lamut

Sonja Lamut

Nataša Janjić

Nataša Janjić

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Miran Kurspahić

Miran Kurspahić

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Petar Trbović

Petar Trbović

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL i Anto Magzan/PIXSELL

Učitati još
Zatvori