Odgovor na svaku modnu dilemu su crno-bijele kombinacije

Odgovor na svaku modnu dilemu su
crno-bijele kombinacije

Sezona jesen/zima donijela je neočekivanu raskoš trendova. Od floralnih uzoraka do jarkih boja i novih izdanja poznatih klasika, jesenski i zimski ormar nude mnoštvo mogućih kombinacija i lookova.

Ipak, za početak novog tjedna i sve one dane kada ne želimo razmišljati o tome što ćemo nositi i minimalno vremena posvećujemo biranju outfita, spoj omiljenih crnih i bijelih komada još uvijek je naš prvi izbor.

Jednostavnost kombinacije koju donose (ne)boje crna i bijela je od vremena Coco Chanel postala sinonim za eleganciju. Danas, desetljećima nakon, crna i bijela još još uvijek stvaraju neke od najboljih outfita.

Unutar klasičnog looka, minimalističkih kombinacija ili komada koji nose trendi krojeve i siluete, crna i bijela boja nameću se kao najsvestraniji, uvijek siguran izbor primjeren svakoj prilici i svakom stilu.

Crna i bijela boja oduvijek su igrale veliku ulogu unutar jesenskog i zimskog ormara i krasile odjevne favorite tih hladnih mjeseci.

Odgovor na svaku modnu dilemu i ove će sezone dati spoj komada iz neutralne plate jesenskog i zimskog ormara. I dok će jednostavni komadi poput crnih traper hlača i bijelog pletiva stvarati savršeni ležeran look, a crno odijelo biti klasičan izbor unutar poslovnog ormara, crno-bijeli uzorci će razbiti monotoniju tih jednostavnih kombinacija.

Ako tražite savršen odgovor na pitanje što nositi sutra u nastavku smo za vas izdvojili nekoliko odličnih street style ideja koje u jednostavnost spoja crnih i bijelih jesenskih i zimskih favorita unose svježinu i stvaraju savršeni svestrani look.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli TJ (@tamirajarrel)

Učitati još
Zatvori