Paint it black… Ili priča o jednoj crnoj RDcode torbi

Paint it black… Ili priča o
jednoj crnoj RDcode torbi

RDcode

Za torbe s potpisom RDcode možda ste već čuli. Uglavnom su oversized dimenzija, vrećastih oblika, na tragu casual chic stila, a na Instagramu uz njih najčešće stoji hashtag #svesvojesasobomnosim. Jer, torbe nikada nisu dovoljno velike da sve u njih stane, ali sve ono što je važno u određenom danu, životnom razdoblju, na putovanju, u ove torbe svakako stane.

Renata

RDcode torbe

Ono po čemu je RDcode prepoznatljiv je i modna priča //DOORS & BAGS//. Torbe čiji dizajn izgledom, bojom i volumenom slijedi arhitekturu neobičnih vrata s raznih strana svijeta. Iza modne priče RDcode stoji novinarka Renata Debeljak, kojoj su dizajniranje torbi, ali i otkrivanje novih zanimljivih povijesnih vrata u raznim zemljama zaista velika strast.

Na tragu svega toga, prošle jeseni je u svojoj maloj art radionici s dubrovačkom i zagrebačkom adresom osmislila torbe inspirirane nekim zanimljivim vratima iz dubrovačke povijesne jezgre. Torbe su bile u prepoznatljivoj zelenoj, dubrovačkoj boji, vodoravnog, prugastog volumena kako bi što bolje dočarale volumen originalnih vrata.

RDcode

Crna varijanta

Brojni fanovi i kupci poželjeli su imati torbu takvog dizajna i u crnoj boji. I tako je nastala torba/ruksak nazvana ‘Paint it black’ koja je u nepunih godinu dana postala najprodavaniji model RDcode torbi. Svojevrsni ‘basic’, torba koja ne poznaje godišnja doba i uvijek pronalazi svoj put do novih kupaca.

RDcode

Osim kao torba s jednom ručkom, osmišljena je i u varijanti ruksaka, a uz svoju praktičnost i efektni dizajn, zanimljiva je i jer se može nositi uz casual, boho, kao i avangardne outfite. Gotovo svaki istinski ljubitelj/ljubiteljica brenda RDcode u svojoj kolekciji ovih torbi obavezno ima i jednu ‘Paint it black’ torbu.

Ako ju i vi želite imati, možete ju kupiti putem Facebook stranice RDcode.

black8

black2

Učitati još
Zatvori