Crna dolčevita u kombinacijama poznatih trendseterica

Crna dolčevita u kombinacijama
poznatih trendseterica

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Kako su se temperature približile nuli, tako se i dolčevita počela protezati našom zimskom garderobom kao jedan od ključnih komada bez kojih ne možemo zamisliti hladnije dane.

Ranije ove jeseni predstavili smo vam najbolje modele dolčevita iz high street ponude i nekoliko ideja kako ih nositi, a pisali smo i o prijedlozima frizura koje možete kombinirati s dolčevitama. Da su i ove godine odjevni klasik bez kojeg ne možemo, i koji će nas dobro grijati cijele sezone, dokazale su i poznate trendseterice. Kao zvijezda njihovih street style kombinacija istaknula se crna dolčevita, s kojom klasičnije skoro da i ne možete. Usprkos svim trendovima koji plijene našu pozornost iz sezone u sezonu, pokazalo se kako crna dolčevita uistinu ima tu univerzalnu privlačnost koja ne blijedi.

Meghan Markle

Meghan Markle

U crnoj dolčeviti pri svom prvom javnom angažmanu prošlog je tjedna snimljena i Meghan Markle, poznata holivudska glumica i odnedavno zaručnica britanskog princa Harryja. Otkako su ju paparazzi na ulicama Londona snimili u kombinaciji bež suknje, crne dolčevite i kraljevski plavog oversized kaputa, svi komadi koje je ova američka zvijezda nosila rasprodali su se u roku nekoliko sati. Crnu dolčevitu na svoj su način isfurale i Victoria Beckham i Rosie Huntington-Whiteley, a u finom tankom modelu snimljene su i Selena Gomez i Karlie Kloss. Crna dolčevita u obliku tople vunene veste, izbor je Mirande Kerr i Hailey Baldwin i još jedan način kako nositi ovaj bezvremenski komad.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Selena Gomez

Selena Gomez

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori