Cool adidas originals kombinezon by Rita Ora

Adidas Originals je ovog proljeća ponovno udružio kreativne snage s talentiranom mladom britanskom glazbenicom i ikonom stila Ritom Orom predstavivši novu adidas Originals by Rita Ora liniju inspirativnog naziva – Super Pack. Super Pack linija inspirirana je grafikama koje se vežu uz strip kulturu. Uz neodoljive majice snažnih printeva, u ovoj liniji može se pronaći i Ritina verzija kultnih adidas Superstar tenisica koje oduševljavaju bojama i izvedbom te neodoljiva kapa koja će upotpuniti sve modne kombinacije.

adidas rita ora

Pravi modni bombon u liniji je super cool kombinezon koji upečatljivim bojama i grafikama iz stripa naglašava sve obline i idealan je za vruće ljetne večeri. Legendarne adidasove tri pruge su u crnoj boji i protežu se duž cijelog kombinezona dajući cijelom ‘looku’ elegantnu notu.

Originals-by-Rita-Ora-SS15_11-Crop

Za sve zaljubljenice u modu pripremili smo jedan adidas Originals by Rita Ora kombinezon (veličina 38) u kojem možete zablistati! Kako biste osvojile ovu vrijednu nagradu napišite nam što biste sve iskombinirale uz ovaj kombinezon (cipele, torbicu, kapu, naočale itd.) i pošaljite nam na mail: info@journal.hr, do sutra (11.7.), do 10 sati. Najbolja kombinacija osvojit će poklon!

Adidas Originals by Rita Ora kombinezon osvojila je Sara Klarić. Sve detalje oko preuzimanja primiti će putem e-maila. Hvala svima!

adidas-kombinezon-cover

Super Pack linija dostupna je u adidas shopovima. Više informacija potražite na adidas Instagram profilu i www.adidas.com/ritaora.

0