Prva kolekcija cipela poznate modne blogerice

Prva kolekcija cipela poznate
modne blogerice

Još jedna modna blogerica bacila se u dizajnerske vode. Sara Escudero, koju pratimo na blogu Collage Vintage, ostvarila je suradnju s francuskim brendom Jonak Paris, na capsule kolekciji cipela koja istovremeno odiše vintage i vrlo chic duhom. Baš kakav je i stil ove poznate blogerice i utjecajnog imena Instagrama sa skoro milijun followera.

Jonak Paris inače je brend koji se prodaje po čitavoj Francuskoj, a svoju priču počeo je još 1964. godine, kada je otvoren njegov prvi butik u ulici Saint Placide i kvartu Saint-Germain-des-Prés. U 90-ima se proširio po Parizu, a od 2000. godina po cijeloj Francuskoj, pa čak i internacionalno, izvan granica zemlje. Danas ga možete pronaći i u velikim pariškim robnim kućama Printemps i Galeries Lafayette, koje su must za posjetiti, nađete li se u Parizu. Jonak Paris sezonski nudi više od 400 modela, a cijenama se smjestio negdje između luksuznog tržišta i tržišta masovne mode. Svaki model koji izađe iz tvornice brenda izuzetne je kvalitete te ga karakterizira vrhunska koža, velika posvećenost detaljima i u mnogim slučajevima pedantan ručni rad.

Collage Vintage x Jonak Paris cipele

Kolekcija koju je Jonak Paris napravio s Collage Vintage, u prodaju stiže idući tjedan, 26. listopada. No, već je sada poznato koji će sve stilovi cipela biti uključeni u kolekciju. Djelomično ih je na Instagramu otkrila i sama Sara, pa smo tako dobili uvid u kolekciju koja će imati 13 modela, počevši od nevjerojatno šarmantnih sandala s mašnama, preko podjednako ljupkih salonki od brušene kože sa zakovicama, pa sve do metalik gležnjača i nekoliko fenomenalnih modela kaubojskih čizama – niskih sa zakovicama i visokih.

Dobra je vijest da će cijene ovih modela biti umjerene (bež kožne čizme na vezanje prodavat će se za 165 eura), da brend Jonak Paris i inače dostavlja u Hrvatsku, te da Collage Vintage upravo na svom Instagram profilu ima darivanje, u sklopu kojeg možete osvojiti cijelu kolekciju sa svim modelima cipela.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori