Top 9 modela čizama iz ShoeBeDo izloga

Top 9 modela čizama iz ShoeBeDo izloga

Skechers

Skechers

ShoeBeDo čizme

Dolaskom studenoga, zakoračili smo u vrijeme kada od glave do pete moramo biti spremni na apsolutno sve vremenske uvjete i to u samo jednom danu. No, ova briga postaje veselje jer se upravo o ovom posljednjem pobrinuo ShoeBeDo sa širokom kolekcijom najpopularnijih modela čizama – najomiljenijeg i najzapaženijeg komada svakog zimskog outfita. Visoke ili niske, klasične ili sportske, sjajne ili mat, na vezanje ili ne? Svojom raznolikom ponudom dobro poznatih brandova čizama poput TimberlandaPanama JackaCaterpillaraDr MartensaEmuaPalladiumaArtaSkechersa te Vansa i ove godine omogućit će nam da se istovremeno osjećamo i zaštićeno i udobno. I izgledamo super dobro!

ShoeBeDo

Timberland

Za toplinu i mekoću koju volimo vezati uz zimska opuštanja tu je Emu, australski brand koji već više od 15 godina proizvodi vrhunske čizme od najbolje i najkvalitetnije Merino vune i ovčje kože. Avanturistima se preporuča Caterpillar koji spaja grubu izdržljivost s udobnošću ležerne obuće, a  Panama Jack klasičnu žutu čizmu pretvara nježnu žensku obuću. Za one ekološki osviještene tu su popularne Timberland čizme, a oni koji traže cipele s kultnim statusom i burnom prošlošću neće pogriješiti ako nabave nekad radničke, danas trendsetterske Dr. Martens cipele ili Palladium čizme. Ni ljubitelji sportskog stila nisu zakinuti zahvaljujući Skechersu i Vansu, koji ponovno donose modernu interpretaciju ulične lifestyle mode.

ShoeBeDo

Dr. Martens

Najbolji izbor baš takvih modela čeka vas u jednom od ShoeBeDo dućana ili ih možete naručiti iz topline vlastitog doma sa samo klik udaljenog www.shoebedo.com web shopa.

ShoeBeDo

Emu

ShoeBeDo

Panama Jack

ShoeBeDo

Caterpillar

ShoeBeDo

Art

Vans

Vans

Palladium

Palladium

Foto: ShoeBeDo

Učitati još
Zatvori