Čizmice na vezanje plijenit će pozornost

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

I službeno je došlo vrijeme razmišljanja o svim onim odjevnim komadima i modnim dodacima koji će nas pratiti kroz hladnu jesen i zimu. U tom kontekstu, zvijezde razgovora, naravno, postaju čizme, koje se ubrzano i u velikom broju svakodnevno pojavljuju u ponudi poznatih nam brendova.

Čizme na vezanje za jesen 2017.

Sock boots, čizme iznad koljena i visoki nabrani modeli, samo neki su od trendova u čizmama ove sezone koje smo vam već predstavili. A sada imamo još jedan izgledan trend koji će plijeniti pozornost ove sezone. On ipak nije toliko nov i nepoznat, jer riječ je o čizmicama, odnosno gležnjačama na vezanje s kojima se upoznajemo i družimo već nekoliko hladnih sezona. Možda najveću popularnost one su uživale prošle zime, kada je modna kuća Chloe dizajnirala jedan trendsetericama omiljen kožni model na petu i na vezanje, a high street trgovine ubrzo su predstavile i svoje interpretacije.

Ove pak sezone, police trgovina ponovno obiluju modelima na vezanje, i to u svim mogućim stilovima. Tu su sasvim ravne čizme na vezanje military stila, ali i elegantniji modeli na petu. U odjevnu kombinaciju mogu unijeti onaj cool edgy dojam ili s druge strane vaš look učiniti zavodljivim. Bilo kako bilo, istražili smo kakva je ponuda čizmica na vezanje i u nastavku vam donosimo zasad najbolje modele.

Čizme na vezanje

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Uterque

Uterque

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

ShoeBox

ShoeBox

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Foto: Instagram, Mango, Zara, Bershka, Stradivarius, Uterque, Massimo Dutti

0