City Mix & Match by Journal

Proljeće naprosto ne može proći bez cvjetnih modela. Journal u suradnji sa City Centerom one danas za vas izdvaja preko 10 komada nadahnutih upravo najpoželjnijim proljetnim motivom. Cvjetni print dozvoljen je u bilo kojoj izvedbi – bluza, hlača, haljina, cipela i detalja za uređenje doma. Za proljeće 2015. on dolazi u bezbroj verzija, a važno je samo da ga dozirate u svom stylingu, osobito ako se radi o dnevnim kombinacijama.

cvijetni trend 2015.

Za njih birajte hlače opuštenog kroja koje možete nositi uz jednostavne bluze ili čak tenisice. Ili pak nosite upečatljive tenisice s printom cvijeća poput ovog adidas modela u našoj galeriji. U njoj ćete još pronaći romantične tanjuriće i šalice s kojima možete ukrasiti dom, ali i modne dodatke s kojima ćete lako upotpuniti svoje cvjetne kombinacije, kao što su velika torba u crvenoj boji ili sunčane naočale u neutralnoj smeđoj. Uvijek možete posegnuti i za cvjetnom prozračnom bluzom, ali i upečatljivim naušnicama.

cvjetnikolaz3

Cvjetne haljine biti će vaš spas u nešto posebnijim prilikama, a uz njih možete nositi jakne od trapera ili kože. Dolazi nam toplo vrijeme, zavirite u našu galeriju i budite spremne!

0