City Mix & Match by Journal: Ususret blagdanima

Ususret blagdanima donosimo vam odjevne komade koji će vas uvesti u dobro raspoloženje i razbiti monotoniju dnevnih te večernjih kombinacija. Dok čekamo zimu, nije loše pripremiti se za najuzbudljivije doba godine. U suradnji s City Centerom one odabrali smo proizvode koji će uljepšati vaš život nadolazećih dana!

zeleno-city-cover

Naravno, pri izboru zelene boje pripazite da ju pravilno ‘dozirate’. U dnevnim prilikama to može biti klasična pamučna majica dugih rukava u zagasitoj nijansi ili primjerice detalj, poput ručnog sata. Svakako je zanimljivo ako posegnete za upečatljivim kaputom koji je okosnica svake jesensko/zimske kombinacije.

Za večernje izlaske dajte si oduška – šljokice ili resice u zelenoj boji nešto su neuobičajeno, no mogu izgledati jako elegantno. Jedan od trendova sezone je i plisirana suknja, a u ovoj boji ona dobiva potpuno novi dojam. Slobodno unesite zelenu boju i u vaše domove birajući detalje poput ukrasa ili posuđa. Zašto bi mjesec studeni tekao monotono? Ubacite zelenu i sve će poprimiti novi izgled!

zeleno-city-2

Dodatkom zelenih nijansi u svoje odjevne kombinacije napravit ćete zanimljivu promjenu, ali i izgledati drugačije nego većina. Izdvojili smo preko 15 komada za vas:

T.B.

0