Još jedan savršen par ljetnih sandala

Kako se približava sezona ljetovanja, a u prvi plan dolazi garderoba u kojoj ćemo provesti slobodne dane tik uz more, bitno je misliti na jedan par savršenih ljetnih sandala za sve one prilike u kojima ćemo plesati do zore ili u njima provoditi nešto mirnije, a opet elegantne ljetne večeri.

Najljepše minimalističke high street modele za aktualnu sezonu već smo vam pokazali ovdje, a sada nas je već na prvi pogled privukao jedan dizajnerski par sandala koji se čini kao idealan izbor za sve ljetne prigode. Potpisuje ga modna kuća Chloé i odlično je prihvaćen od strane modne publike. Najbolji dokaz tome, fotografije su s Instagrama poznatih blogerica na kojima redovito susrećemo ovaj nenametljivo elegantan model.

Chloé Mike sandale

Chloé Mike sandale izrađene su od metalik kože, dolaze u zlatnoj ili srebrnoj varijanti i prema riječima dizajnera, svakoj kombinaciji daju dozu rock’n’rolla. Krase ih najpopularniji detalji sezone – mašnice, a tanki remenčići vežu se oko gležnja, također u zaigranu mašnu. Nose se uz doslovno sve od koktel haljine do najobičnijeg jeansa i mogu se pohvaliti stabilnom petom, koja ih čini pouzdanim izborom za nositi u najrazličitijim prilikama ovog ljeta. Pronađite ih na Net-a-Porteru i MyTheresi, gdje ćete vidjeti i sasvim ravan, a podjednako chic model ovih sandala.

Foto: Instagram

0