Romantični, ženstveni i nježni ljetni komadi

Romantični, ženstveni i
nježni ljetni komadi

Posjetite li Ibizu, postoji velika vjerojatnost da ćete se ondje upoznati s lokalnim brendom Charo Ruiz Ibiza, čiji doseg ipak nije tako lokalan, već bilježi globalne razmjere, s obzirom na prisutnost njegovih kolekcija u preko 200 multibrend trgovina diljem svijeta.

Iza brenda stoji Charo Ruiz, kćer i unuka dizajnera i krojača, koja je u svojoj rodnoj Sevilli odrasla okružena obiljem tkanina i uzoraka. Svoju karijeru u modnoj industriji započela je kao model u Barceloni u kasnim 70-ima, da bi se kasnije skrasila na Ibizi, gdje je otvorila svoju modnu radionicu i showroom. Posvetila se reinterpretiranju ‘adlib fashion’ koncepta, tipičnog za stil stanovnika Ibize. I danas ga karakteriziraju bezbrižan duh, bijela boja, tkanina od bijelog pamuka, te čipka i ručni vez, a takvi su i odjevni komadi Charo Ruiz.

Tradicionalan način izrade odjeće u kombinaciji s istraživanjem novih tehnika i materijala, omogućili su brendu evoluciju koja se događala iz kolekcije u kolekciju. Danas je on moderan i itekako poželjan među modnom publikom, dok se istovremeno oslanja na bogatu tradiciju. Ljetni komadi koje donosi vrlo su romantični, ženstveni i nježni te dočaravaju nevjerojatnu lakoću postojanja na otoku. Svijetle boje, lepršave siluete i municiozna posvećenost detaljima, izdvajaju Charo Ruiz odjevne predmete iz mase.

Osim na Ibizi (brend ima flagship store u samom srcu otoka), ovu divnu ljetnu odjeću sada možete pronaći i u zagrebačkom Clan concept storeu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori