Ova Chanel majica trenutni je hit

Ova Chanel majica trenutni je hit

Chanel Viva Coco Cuba Liber T-shirt

CHANEL

U svibnju prošle godine, Karl Lagerfeld svoju Cruise 2016./2017. kolekciju za modnu kuću Chanel prikazao je na modnoj pisti postavljanoj na Paseo del Prado, bulevaru koji vodi u kulturni centar Havane. Pastelne kuće, vintage modeli Cadillac i Chevrolet automobila i kubanska noć stvorili su savršenu atmosferu za reviju ispunjenu modelima inspiriranih kubanskom kulturom, stilom Kubanaca i bojama ulica pitoresknih kubanskih gradova.

Između nove igre klasikom modne kuće, tvid kostimom, ležernih košulja i odijela nalik onima s kubanskih ulica i raskošnih večernjih haljina, istaknula se jednostavna bijela majica kratkih rukava s rukavima, obrubom izreza i natpisom Viva Coco Cuba Libre ispisanim vintage fontom istaknutim i obojenim jarkim bojama. Street style zvijeda toplih dana 2017. godine je godinu dana ranije, na havanskoj ulici gdje je vrijeme davno stalo, bila rođena.

Ovaj jednostavan i nezaobilazan komad ležernog odijevanja u svom najluksuznijem izdanju i Chanelovim pečatom osvojio je mnoge it djevojke i blogerice i obilježio njihovo opušteno izadnje za zimovanje u toplim krajevima. Jednako efektna u kombinaciji s klasičnim tvidom, basic trapericama ili prebačena preko kupaćeg kostima, vladavina Viva Coco majice kratkih rukava uličnom modom tek je započela. U garderobama kojih poznatih trendseterica je već pronašla svoje mjesto i kako su ju nosile pogledajte u nastavku.

Chanel Viva Coco Cuba Liber T-shirt

@songofstyle

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori