Kako Chanel vidi proljeće?

chanel proljeće 2017.

Danas ujutro prikazana je i jedna od uvijek najkomentiranijih revija, ona s potpisom Karla Lagerfelda, luksuzne kuće Chanel. Novu kolekciju za sezonu proljeće 2017., Karl je smjestio u veliki kompjuterski server, scenografiju kao i uvijek osmišljenu do samih detalja. Njegovi uzvanici raskošne su kreacije promatrali iz mnoštva svjetlećih lampica, žica i harddiskova.

chanel-ss17-12

Kombinacija nježnosti i pastelnih boja izmjenjivala se s moćnim uzorcima, zagasitim tvidom i eklektičnim momentima. Karl je razigrao cijelu kolekciju neonskim bojama, jarkim printevima, pomalo se prisjetivši se trendova 90-ih godina i početka cijele Internet kulture. Prepoznatljiv tvid vladao je slojevitim i bogatim stajlinzima, a krasili su ga Chanel broševi, nakit i naravno novi modeli torbica.

chanel-ss17-11

Revija je završila u bijelom i ružičastom tonu, čipkastim haljinama i kaputima, a razliku su činili detalji koji su priču oblikovali u nešto opušteniji i čak sportski dojam. Šilterice, prugice i mekane balerinke koje se vežu oko gležnja samo su  neki od detalja koji su pridonosili tome. Pogledajte cijelu reviju u nastavku.

chanel-ss17-10

chanel-ss17-9 chanel-ss17-8 chanel-ss17-7 chanel-ss17-6 chanel-ss17-5 chanel-ss17-4 chanel-ss17-3 chanel-ss17-2

Foto: Imaxtree

0