Chanel predstavio novu cruise kolekciju na Kubi

chanel

Nakon netom održane Met gala večere u New Yorku, modna svita požurila je na Kubu, gdje je predstavljena nova kolekcija modne kuće Chanel. Riječ je o cruise kolekciji za 2016. i 2017., koja se svojim šarenilom savršeno uklopila u Havanu i njenu poznatu ulicu na kojoj je održana revija – Paseo del Prado.

Silueta karakteristična za upravo predstavljenu cruise kolekciju istovremeno se poigrava elementima muškog i ženskog stila, a većina lookova dječački je zaigrana i ženstvena. Uz spomenuto, Karl Lagerfeld posudio je i neke elemente kubanskog modnog stila i ponudio vlastitu interpretaciju ‘guayabere’, tradicionalne kubanske muške košulje s džepovima i plisiranim detaljima. Oda ovoj regiji također su bile beretke i panamski šeširi Maison Michelea.

chanel2

Mladenačka energija zavladala je ovom Chanelovom kolekcijom haljina, ženskih odijela i kostima, koji su zaživjeli u paleti jarko žute, ružičaste, narančaste, tirkizne i zelene boje, a mnoge takve komade ručno su izvezli pariški ateljei Lesage i Montex. Reviju nisu propustile Gisele Bundchen, Vanessa Paradis i Tilda Swinton, koje su pljeskom popratile vibrantni defile modela i izlazak na poklon Karla Lagerfelda i njegova malog modela Hudsona Kroeniga.

chanel3

chanel4

chanel5

chanel6

chanel7

chanel8

chanel9

chanel11

chanel12

chanel100

Foto: Chanel

0