Sunčane naočale kuće Chanel za proljeće

Sunčane naočale kuće Chanel za proljeće

Lottie Moss, Chanel kampanja za sunčane naočale

Neke nove generacije zavladale su modnim kampanjama kuće Chanel, a nakon Lily-Rose Depp i Willow Smith, popisu mladih zaštitnih lica kultnog pariškog brenda pridružuje se i Lottie Moss.

Polusestra supermodela Kate Moss već je neko vrijeme prisutna na modnoj sceni, a pojavljivanje u najnovijoj Chanelovoj kampanji definitivno je novi korak u njenoj karijeri. Vizuali dolaze nakon što je prošetala pistom na predstavljanju posljednje Chanel Métiers d’art kolekcije, a mlada Lottie na njima reklamira nove Chanelove naočale za sezonu proljeće/ljeto 2017.

Lottie Moss, Chanel kampanja za sunčane naočale 3

Na pet fotografija imamo priliku vidjeti pet trendova naočala koje Chanel predlaže za topliju sezonu, počevši od naočala okruglih okvira i zrcalnih stakala u boji ružičastog zlata, preko dramatičnog crnog modela s leptir okvirima i pozlaćenim lećama, pa sve do futurističkih naočala s linijama kodova sastavljenih od slova koja čine riječ Chanel. Sve vizuale kampanje, kao i uvijek, potpisuje Karl Lagerfeld. Chanel modele sunčanih naočala ovog ćete proljeća moći pronaći u optici Bilić Vision.

Lottie Moss, Chanel kampanja za sunčane naočale

Lottie Moss, Chanel kampanja za sunčane naočale 4

Lottie Moss, Chanel kampanja za sunčane naočale 5

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori