Najnovija Chanel torba

Najnovija Chanel torba

Chanel Gabrielle torba

U veljači 1955. godine Gabrielle Chanel kreirala je torbu jednako lijepih koliko i funkcionalnih linija koja je ženama omogućila slobodu pokreta i revolucionizirala svijet mode i modnih dodataka. Više od 30 godina Karl Lagerfeld slijedio je tradiciju velike Coco Chanel i novim modelima obogatio nasljedstvo ove ikonične modne kuće. Tijekom modne revije za nadolazeću sezonu Karl Lagerfeld predstavio je novu torbu naziva Gabrielle za koju je inspiraciju pronašao u vrckastom duhu velike Coco Chanel i muškoj garderobi i ujedinio ih s futurističkim duhom nove kolekcije.

Chanel Gabrielle torba

Muški ormar bio je mjesto gdje je i sama Gabrielle Chanel često zavirila u potrazi za inspiracijom i u njemu nerijetko pronašla izvor inovativnih ideja kojima je u žensku modu unijela spoj estetski lijepog i praktičnog. Jednako kao za legendarni kostim od tvida i malu crnu haljinu ta ju je ideja vodila i kroz dizajniranje njezinih ikoničnih torba. S torbom Gabrielle Karl Lagrefeld vraća se korijanima brenda i njegovoj bogatoj povijesti u ideji o istovremeno praktičnom i estetski privlačnom.

Chanel Gabrielle torba

Torbu Gabrielle, jednako poput ostalih torbi brenda, karakterizira spoj ljepote i praktičnog, elegantnog i snažnog u njezinom laganom i mekanom tijelu koje se prilagođava silueti tijela, pratičnom podesivom remenu isprepletenom s prepoznatljivim dvostrukim lancem u srebrnoj i zlatnoj boji i u orginalnom detalju koji omogućava nošenje torbe na tri različita načina: preko ramena, preko tijela ili i preko tijela i preko ramena odjednom.

Chanel Gabrielle torba

Izrađena od mekane kože s prošivima ukrašenim tijelom i glatkom bazom, u crnoj i bijeloj boji, u omiljenim dvobojim kombinacijama brenda (crna-bijela, tamnoplava-crna, bež-crna) i vibrantnim jarkim bojama, Chanel Gabrielle dostupna je u tri različita formata.

Kampanja za koju će Karl Lagerfald potpisati fotografiju izlazi u travnju, a njezina zaštitna lice bit će prijatelji brenda Kristen Stewart, Cara Delevingne, Pharrell Williams i Caroline de Maigret.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori