Tko nosi najnoviju Chanel torbu?

Chanel

Chanel

Chanel Gabrielle torba posvećena velikoj Coco Chanel prvi put je predstavljena na modnoj reviji kuće Chanel kao dio njezine kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Istovremeno estetski privlačna i praktična, unisex torba Gabrielle spaja eleganciju i izdržljivost koje karakteriziraju sve torbe prestižne modne kuće. Njezinom lagano i mekano tijelo prilagođava se silueti tijela, a praktičan podesiv remen isprepleten s prepoznatljivim dvostrukim lancem u srebrnoj ili zlatnoj boji omogućava nošenje torbe na tri različita načina. Početkom godine kao zaštitna lica Gabrielle torbe objavljena su imena prijatelja brenda, glumice Kristen Stewart, modela i glumice Care Delevingne, modne ikone Caroline de Maigret i pjevača Pharrella Williamsa.

Chanel

Chanel

Kampanja za torbu Chanel osmišljena je oko četiri vrlo različita kratka filma koji pokazuju njezinu svestranost i klasičan karakter iza modernog dizajna. U svakom kratkom filmu glavna uloga pripala je jednom od ambasadora. Prvi dio kampanje izašao je još početkom travnja. Kratki film vodi nas u napušteni prostor u kojem, nakon dramatičnog pada kristalnog lustera na samom početku, Kristen Stewart plešući kroz prostor pronalazi Gabrielle torbu.

Drugi film u kojem je glavna uloga pripala modelu i glumici Cari Delevigne izašao je nekoliko dana nakon. U neočekivanoj animiranoj tehnici, Cara izvodi vratolomije na skateboardu s Gabrielle torbom prebačenom preko ramena. Na njegovu animaciju utrošeno je na desetke sati, a iza vizualno impresivne animacije nalazi se Shishi Yamazaki.

Tjedan nakon animiranog filma izašao je treći po redu kratki film iz kampanje za Gabrielle torbu. Redateljsku palicu preuzeo je poznati francuski redatelj Olivier Assayas, a u glavnoj se ulozi našla Caroline de Maigret. U kratkom crno-bijelom filmu koji odiše francuskim stilom i šarmom pratimo chic Parižanku kako bezbrižno luta predivnim pariškim stanom u potrazi za Gabrielle torbom, naravno.

U posljednjem uratku iz četverodijelne sage o Gabrielle torbi, koji je izašao prije nekoliko dana, pjevač Pharrelle Williams ulazi u praznu koncertnu dvoranu. S Gabrielle torbom i nekoliko redova Chanel ogrlica oko vrata, pjevač u praznoj dvorani pronalazi mjesto za igru i dječačke vratolomije poput vožnje na sanducima i hodanje po metalnim držačima svjetla.

Više o zanimljivoj kampanji i novoj Chanel torbi pronađite na chanel.com.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Chanel

0