Chanel razglednica s Kube

Chanel Cruise 2017. kampanja

U svibnju ove godine, modna kuća Chanel povela je uzvanike svoje cruise revije na još jednu egzotičnu lokaciju prikazivanja – ovog puta Kubu. Gisele Bundchen, Tilda Swinton i Caroline de Maigret, bile su samo neka od mnoštva poznatih lica, koja su u toplu kubansku klimu došla uživati i družiti se uz koktele i opuštenu ljetnu modu s Chanelovim potpisom.

Chanel Cruise 2017. kampanja 2

Pola godine kasnije, kada se topli ljetni dani čine prilično daleko, Chanel nam donosi najljepšu razglednicu sa šarmantne Kube, i to u obliku nove modne kampanje koja prati cruise kolekciju za 2017. godinu. Iza objektiva našao se, naravno, sam Karl Lagerfeld, a ispred njega pozirale su muze kuće Chanel Stella Tennant i Mica Arganaraz.

Chanel Cruise 2017. kampanja 9

U nonšalantnom ambijentu ulica Havane Stella nosi maskulinizirane jakne, košulje i odijela te crno-bijele večernje haljine. Mica Arganaraz s druge strane u svojim stylinzima donosi ljetnu vedrinu za kojoj svi trenutno čeznemo, s military jaknama, pletenim haljinama, kupaćim kostimima, beretkama i panama šeširima. U cijeloj priči vidljivo je miješanje elemenata ženskog i tomboy stila, koji će definitivno začiniti ljetnu sezonu pred nama.

Chanel Cruise 2017. kampanja 4

01_chanel-2016-17-cruise-collection-ad-campaign-by-karl-lagerfeld

Chanel Cruise 2017. kampanja 7

Chanel Cruise 2017. kampanja 3

Chanel Cruise 2017. kampanja 8

Chanel Cruise 2017. kampanja 10

Chanel Cruise 2017. kampanja 11

Foto: Chanel

0