Hoće li nove Chanel čizme u dva tona izazvati hype?

Hoće li nove Chanel čizme u dva
tona izazvati hype?

Chanel F17 094

1957. godine na modnoj sceni prvi se put pojavila kultna Chanelova cipela u dva tona. Two-Tone model kroz desetljeća je postao doista ikoničan dizajn, koji će svoj veliki revival doživjeti upravo u 21. stoljeću. Sigurno se sjećate 2015., kada se na scenu ponovno vratila prepoznatljiva slingback cipela s Chanelovim potpisom. Uz minimalne dizajnerske intervencije, kako bi postala suvremena, ova cipela u dva tona osvojila je sve trendseterice. Na njima smo svakodnevno viđali model s crnom kapicom, a on se i dalje pojavljuje kao dio ponude high street brendova koji kupcima nude imitacije originalnog dizajna. Nakon uspjeha slingback modela u 2015., Chanel je u međuvremenu predstavio i klasične balerinke u dva tona, natikače, kao i sandale na nešto višu petu.

Originalna Two-Tone cipela dizajnirana je na način da vizualno izdužuje nogu i skraćuje stopalo. Bila je (i još uvijek je) vrlo svestrana za kombiniranje i lako se uklapala u svaki styling. Osim toga, tu je bila i njena neporeciva udobnost, tijekom cijelog dana nošenja. Bezvremenski dizajn cipele u dva tona nastavlja zaokupljati Chanelove dizajnere, koji u svijet modnih dodataka i u Chanelovu Two-Tone kolekciju uvode nove čizme. One su dio pred-jesenske kolekcije i ovih se dana počinju pojavljivati u Chanelovim buticima diljem svijeta, a dostupne su i u izabranim Barneys New York trgovinama.

 

Chanel čizme u dva tona jesen 2017.

 

Chanel čizme za jesen 2017.

Ove srednje visoke čizme karakterizira vrlo ‘sleek’ dizajn koji prati liniju noge. Efektnima ih čini kombinacija brušene i glatke kože, a zatim su tu i boje. Chanel ovog puta nije igrao na sigurno, već je paletu boja u kojima se čizme pojavljuje vrlo vješto razigrao. Klasičarke će se, vjerujemo, odlučiti za bež, sivi ili tamnoplavi model ovih čizama. A ljubiteljice statement modnih dodataka sreću će pronaći s Chanel Two-Tone čizmama u jarko crvenoj, električno plavoj ili boji fuksije. U svakom slučaju, upoznajemo se s modelima koji će s dolaskom hladnijih dana bez sumnje proizvesti veliki ‘hype’ među trendsetericama, kao i obožavateljicama bezvremenskih Two-Tone modela.

Učitati još
Zatvori