Novi izgled klasičnih Chanel balerinki

@leandramedine

@leandramedine

Chanel balerinke s vrhom istaknutim u drugoj boji ikoničan su model koji će zauvijek ostati luksuzan komad vrijedan investicije, klasik u modnom svijetu, savršen odabir i vječna inspiracija u svijetu cipela. Sama modna kuća Chanel ovog se proljeća inspirirala jednostavnim linijama svojeg ikoničnog modela i ponudila novi, jednako klasičan i svevremenski model s uvijek prisutnim daškom pariškog chica.

Novi model Chanel balerinka prepoznatljivi izgled klasika kuće zadržao je na svojem prednjem dijelu, dok su jednostavnost stražnjeg dijela balerinke zamijenili jednako jednostavni i elegantni tanki kožni remenčići. Obojena tamnoplavom bojom s istaknutim crnim vrhom i zlatnim detaljima, poznata silueta transformirana je u savršenu proljetnu i ljetnu sandalu koja je poznatom klasičnom modelu Chanel balerinka dala novi i osvježeni izgled, savršen za proljetnu i ljetnu sezonu.

Osim ravnog modela u kombinaciji crne i tamnoplave boje, Chanel je unutar svoje proljetne kolekcije uvrstio i model za zatvorenijim stražnjim dijelom u kombinaciji crvene i crne te elegantan par sandala s visokom potpeticom obojen kombinacijom bijele i crne boje. Brojne trendseterice već su pronašle mjesto za ovaj novi i osvježeni klasik unutar svojih kolekcija cipele i najrazličitijih kombinacija, a high street dućani u svoje su kolekcije već uvrstili prve pristupačne modele inspirirane ovim luksuznim novitetom.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Chanel

0