Kako je Champion opet postao cool?

Kako je Champion opet postao cool?

Koliko su određeni sportski brendovi u posljednjih nekoliko godina postali popularni, toliko su neki, čini se, sve više padali u zaborav. Jedan od najboljih primjera je Champion, brend poznat po svojoj sportskoj odjeći, debelim pamučnim hoodie majicama i trenirkama koje su žarile i palile 90-ima i još početkom 2000.-ih. No, otad do relativno nedavno, kraj velikog ‘hypea’ koji su ostvarivali novi Nike i adidas proizvodi, za Champion se slabo moglo čuti.

Champion Urban Outfitters3

Ovaj sportski brend, kao i njemu slične brendove, prepoznatljive po svom logu, u središte zbivanja prošle je godine odlučila vratiti popularna pariška kuća Vetements, koja je od Championa za svoju reviju posudila njegov logo i zatim ga preradila za potrebe kolekcije. Idući korak bila je capsule kolekcija Vetementsa i Championa, koja je dio Vetementsovih suradnji s drugim brendovima za proljeće 2017., a na krilima ove kolaboracije Champion je ponovno postao modno ime o kojem se priča.

Njegov novootkriveni potencijal prepoznao je i Urban Outfitters, na čijim se stranicama trenutno može pronaći serija ikoničnih Champion komada. Tu su hoodie majice iz Championove posljednje ‘Reverse Weave’ kolekcije, sweatshirti, klasične majice dugih rukava, T-shirtovi i ‘beanie’ kapice, a sve ih povezuje Champion logo, koji je izveden decentno – samo kao znak ili je velikih dimenzija.

Želite li se i sami prisjetiti ovih sportskih klasika, istražite Urban Outfitters kolekciju Champion majica, u kojoj se kriju i neki sasvim ekskluzivni primjerci.

Champion Urban Outfitters4

Champion Urban Outfitters5

Champion Urban Outfitters6

Champion Urban Outfitters8

Champion Urban Outfitters9

Champion Urban Outfitters10

Champion Urban Outfitters11

Champion Urban Outfitters7

Učitati još
Zatvori