Još jedna Céline “it” torba

Još jedna Céline “it” torba

U modnom svijetu, svaka sezona donosi nove trendove i nove omiljene komade. Početkom ožujka prošle godine, nakon pariškog tjedna mode, Céline Ribbon torba bila je predodređena da postane najpoželjnijom torbom ljubiteljica minimalnog stila. Nakon toplih proljetnih i ljetnih dana, jesen i zima osim nižih temperatura donijele su veliku popularnost ovom modelu Celine torbe i stavile ga u društvu Luggage i Trapeze modela, najpopularnijih klasika brenda.

Prepoznatljiva minimalistička estetika Phoebe Philo dio je njezinog osobnog stila i njezinih kreacija za modnu kuću Céline. Unutar kolekcije sastavljene od ležernih komada definiranih voluminoznim siluetama, jednostavnom paletom boja i besprijekornom kvalitetom krojeva, Céline Ribbon torba bila je komad koji se istovremeno savršeno uklopio u cijelu modnu priču kolekcije i istaknuo unutar nje jednostavnim, ali upečatljivim i neobičnim detaljom koji podsjeća na svezanu traku ili maramu.

Čvorasti detalj osim velikoj i maloj varijanti Ribbon modela u jesenskoj i zimskoj kolekeciji dodan je različitim, već poznatim i obožavanim modelima poput Twisted Cabas torbe i koji su, jednako poput Ribbon modela, svojim novim zanimljivim detaljem opet iznova osvojili trendseterice pročišćenog i minimalističkog stila.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori