Raskošna gala večer brenda Carpisa u Napulju

carpisa-napulj-3

Globalno popularni talijanski brand modnih dodataka, Carpisa, organizirao je bajkovitu gala večeru na kojoj je ekskluzivno sudjelovalo nekoliko hrvatskih medija. Uz Ivu Balaban, kao predstavnicu i osnivačicu portala Journal.hr, tako su Napulj posjetile i predstavnice ostalih medijskih kuća – Anita Naprta, urednica mode za časopis Gloria, EPH, Ivona Čulo, generalna direktorica kuće Adria Media te Sandra Vranješ Milić, direktorica agencije Conor komunikacije.

carpisa-dvorac-3

Cijelo događanje održalo se u veličanstvenom okruženju dvorca Reggia di Caserta koji je poznat kao lokacija snimanja nekih od najvećih svjetskih blockbustera kao što su Nemoguća misija, Zvjezdane staze te Anđeli i demoni. U ovoj povijesnoj građevini povodom Carpisa eventa okupili su se uzvanici iz cijelog svijeta, a Italiju je posjetila i glumica Penélope Cruz, zaštitno lice brenda.

carpisa-dvorac-1

carpisa-dvorac-2

Bourbon Royal Palace, jedne od najvažnijih i najglamuroznijih kraljevskih odaja na svijetu koje su stavljene pod zaštitu UNESCO-a još 1997. godine, bile su i lokacija na kojoj je Carpisa snimila svoju kampanju za sezonu jesen 2016., a sada i mjesto raskoši na kojem su uživali brojni gosti iz svjetskih medija, ali i sama Penélope. Penélope Cruz prošetala je salonima i crvenim tepihom u pratnji predsjednika Carpise, Raffaelea Carlina, te glavnog izvršnog direktora Carpise i Yamamaya, Gianluigija Cimmina.

carpisa-napulj-1

Nova kampanja brenda Carpisa idealno je povezala nevjerojatnu nacionalnu mrežu muzeja, u kojoj se Kraljevska palača u Caserti smatra jednim od najprestižnijih simbola, s prepoznatljivim talijanskim stilom. Na ovaj način, kroz zaštitno lice koje je internacionalna senzacija, talijansku umjetnost, povijest i kulturu, renomirani talijanski brand obraća se međunarodnoj publici.

Iva Balaban, Anita Naprta, Penelope Cruz, Ivona Čulo i Sandra Vranješ

Iva Balaban, Anita Naprta, Penelope Cruz, Ivona Čulo i Sandra Vranješ Milić

carpisa-napulj-4

Penelope Cruz

Iva Balaban

Iva Balaban, Zeljka Đulkić (Pianoforte Hrvatska), Luciano Cimmino, Raffaele Carlino, Sandra Vranješ Milić, Ivona Čulo

carpisa-napulj-2

Foto: PR, Reggia di Caserta
T.B.

0