Naočale koje ovog proljeća nose Cara Delevingne i Jessica Alba

Cara Delevingne and girlfriend St Vincent seen arriving at Eurostar

Nakon što su Cara Delevingne i Jessica Alba posljednjih dana opažene u javnosti s dva cool modela sunčanih naočala, modni su se mediji bacili u potragu i saznali da iza njihovih modnih dodataka stoji nedavno pokrenuti i vrlo zanimljivi brend Perverse Sunglasses.

Ova američka tvrtka s bazom u Los Angelesu osnovana je na jesen 2015., a u kratkome je roku stekla nekolicinu celebrity poklonica, kao i obožavateljice u blogerskim krugovima. Ono što je zanimljivo jest to da iza brenda Perverse Sunglasses stoji Toni Ko, osnivačica milijune dolara ‘teškog’ kozmetičkog biznisa NYX Cosmetics, koji je u ljeto 2014. prodala L’Orealu.

Jessica Alba goes shopping

Svi su od tada čekali vidjeti u kojem će smjeru krenuti karijera ove poslovne žene, a ona je svoju strast prema sunčanim naočalama prošle godine odlučila pretvoriti u biznis. Kao vlasnica stotinu para naočala, Toni Ko oduvijek se pitala zašto su toliko skupe te je slijedom toga pronašla svoju nišu u dizajnu stylish, kvalitetnih i cijenom pristupačnih sunčanih naočala, koje su ovog mjeseca i službeno počele osvajati svijet.

Danas Perverse Sunglasses broji mnoge trendi stilove naočala, od avijatičarskih do onih s mačkastim okvirima, a priuštiti ih si može gotovo svatko, jer cijene se kreću između 30 i 65 dolara. Tu su različiti modeli uz koje će se kupci osjećati cool, seksi, edgy ili glamurozno, a široka paleta boja prilagođava ih kombiniranju uz omiljeni ruž za usne ili lak za nokte.

Cara Delevingne konkretno nosi model Amazeballs, Jessica Alba model KaylaRay, a naočale ćemo od idućeg mjeseca viđati i po cijeloj kalifornijskoj pustinji, jer Perverse Sunglasses postaje službeni sponzor Coachelle! Sve modele pogledajte u webshopu brenda.

Foto: Splash News, Instagram

0