Bili smo na nezaboravnom Calzedonia eventu u Parizu
Bili smo na nezaboravnom Calzedonia eventu u Parizu

Bili smo na nezaboravnom
Calzedonia eventu u Parizu

Talijanski brend Calzedonia stepped up the game! Iz Verone, gdje se uglavnom događaju sve njihove promo aktivnosti, ove godine party su preselili u Pariz, i to u Palais Brongniart. Ovom događanju, noć prije službenog otvaranja Tjedna mode u Parizu, prisustvovale su brojne poznate ličnosti. Redakcije Journal Hrvatska i Journal Srbija ekskluzivno su prisustvovale događaju koji je obilježio početak modne sezone u Parizu.

Iva Radić

Cijeli performans bio je genijalno osmišljen, a baziran je na interakciji s uzvanicima. Pariz je obuzela prava CalzedoMania!

Seksi čarape, na modnoj sceni popularnije kao tights, službeno su se vratile u mainstream. U fokus su stavljene čarape s uzorcima, dok su IT djevojke sa svjetske scene pokazale kako ih one vole nositi. Duge noge šetale su pariškim ulicama, a Calzedonia čarape bile su glavni dio svakog outfita na ovom eventu. Čarape s uzorcima nosile su manekenke, blogerice kao i pjevačice i glumice.

Calzedonia
Laetitia Casta
Calzedonia
Cindy Bruna
Calzedonia
Tina Kunakey
Calzedonia
Pixie Lott
Calzedonia
Chiara Ferragni
Shay Mitchell
Calzedonia
Sara Sampaio
Sara Carbonero

Calzedomania

Palais Brongniart postao je centar zbivanja, a cijeli event bio je podijeljen na dva kata. Dok je u prizemlju bio dance performans koji je kasnije pretočen u spontanu zabavu, na gornjem katu su nas čekale razne instalacije, kao i interaktivni sadržaj. U jednom hodniku mogli smo vidjeti samo noge djevojaka koje su koreografijom pratile ritam glazbe, dok su u fokusu bile čarape raznih uzoraka. Prigušena svjetla u kombinaciji s vrtoglavo visokim potpeticama doprinijela su pravoj soirée atmosferi. Uzvanike je najviše oduševio mirror room, za koji se čekao red jer su svi htjeli najbolje selfie fotografije.

Iza prostora za performans napravljen je lounge bar u kojem su dominirale crvene plišane garniture, a gdje su gosti smješteni nakon šetnje kroz cijeli prostor kako bi nastavili zabavu. Među gostima su bili razni utjecajni ljudi iz modne industrije, kao i trenutno najtraženiji modeli i influenceri. Brend Calzedonia je ovim događajem potvrdio da je lider na tržištu sexy čarapa, kao i da zna napraviti event o kojem se priča danima.

Vratili smo se kući prepuni dojmova, s novim modelima Calzedonia čarapa koje jedva čekamo prošetati ove jeseni!

Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia
Journal x Calzedonia

Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori